Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: Door Deal slavi 4. rođendan mixete [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65646
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.01.2017. 9:21 
Naslov:  Club Exit: Door Deal slavi 4. rođendan mixete [2017.]
Od 20.01.2017. 21:00 do 21.01.2017. 20:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u clubu Exit:

Petak i subota, 20. i 21. siječnja 2017.
Nakon proslave vlastitog rođendana Door Deal poziva na još jedan rođendan, ovaj put glazbenog portala mixeta.net .

Četiri su godine prošle od osnutka portala i konačno je došlo vrijeme da se pošteno proslavi. Bilo bi predosadno kada bi glazbeni portal slavio rođendan uz kolače i dječji šampanjac. Stoga, mixeta slavi rođendan uz pomoć Door Deala koji će Vam osigurati zabavu uz bendove i „klikadžije“. Glazbeni portal Mixeta (mixeta.net) proslavit će svoju 4. godinu svog djelovanja u osječkom klubu Exit u sklopu dvodnevnog programa koji će se održati 20. i 21. siječnja.

U sklopu proslave organizirana je i nagradna tombola u kojoj će Mixeta dijeliti ulaznice za brojne ovogodišnje koncerte i festivale, a sve što trebate napraviti je odigrati tombolu koja se može odigrati više puta, koliko god želite. Koncerti Macy Gray, Dropkick Murphysa, Children of Bodoma, Sabatona, Devina Townsenda, ili festivali kao što su Exit Festival, Ferragosto Jam i Brijačnica samo su neki od događaja koje možete osvojiti ukoliko odvojite simboličan iznos od 10 kuna i zaigrate tombolu.
Što se glazbenog dijela tiče, petak je rezerviran za grime i rap slušaonicu, a glazbu će puštati klikadžija Kaselj u prizemlju kluba. U subotu će u prizemlju punk i ska puštati Klikadžija Renđer, a u podrumu kluba nastupat će bendovi Candyflip, Milost i Sistematski pregled, a nakon njih će se na afteru u podrumu moći čuti zvukove Novog vala i ex-yu glazbe, koju će puštati Klikadžija Barchach.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: