Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Belišće: Valentinovo - proslava zlatnog i dijamantnog pira [2017.] @ Dvorana Kristal

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.01.2017. 9:14 
Naslov:  Belišće: Valentinovo - proslava zlatnog i dijamantnog pira [2017.] @ Dvorana Kristal
14.02.2017. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Valentinovo se odavno obilježava kao dan kada posebnu pažnju poklanjamo svojim voljenima, kada se na poseban način iskazuje ljubav. Ljubav nas nosi na svojim krilima kroz sve ljepote zajedničkog života, a doživjeti pedeset, šezdeset i više godina zajedničkog bračnog života prigoda je koja razveseljava slavljenike, ali i sve one koji svjedoče tom događaju.

Želeći i sami dati svoj doprinos obilježavanju ovih iznimnih obljetnica koje rijetki imaju privilegij doživjeti, Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća ove godine povodom Valentinova organiziraju proslavu na kojoj želimo sa slavljenicima podijeliti radost i sreću zajedničkog bračnog života i prigodno ih darivati.

Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić poziva sve bračne parove s područja grada Belišća i prigradskih naselja koji ove godine slave 50, 55 ili 60 godina braka na svečanu večeru povodom Valentinova koja će se održati 14. veljače 2017. godine (utorak) u svečanoj dvorani Kristal u Belišću s početkom u 17 sati.

Bit će im drago da se odazovu ovom pozivu i svi oni koji obilježavaju koju drugu, još stariju „okruglu“ obljetnicu braka.

Mole se svi zainteresirani bračni parovi da potvrde svoj dolazak na broj telefona Turističke zajednice grada Belišća 533 – 330 ili da se osobno prijave u ured Turističke zajednice grada Belišća, Vijenac S. H. Gutmanna 15B.




-> Dan zaljubljenih [2017.]

Ukoliko znate za mjesto koje nije na listi - slobodno nam javite sve potrebne informacije i rado ćemo ga uvrstiti! Sve podatke (plakate, informacije i sl.) šaljite na e-mail redakcije: redakcija[at]osijek031[dot]com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: