Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kozmetički salon Mirja u Osijeku: Blagdanska akcija trajnog uklanjanja dlačica novom laserskom tehnologijom! [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2016. 20:03 
Naslov:  Kozmetički salon Mirja u Osijeku: Blagdanska akcija trajnog uklanjanja dlačica novom laserskom tehno
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U salonu Mirja u Osijeku odnedavno se provodi nova tehnologija laserskog uklanjanja dlačica bez upotrebe gelova koja omogućava odstranjivanje dlačica za manji broj tretmana u odnosu na dosadašnje lasere. Pogodan je i za korištenje u ljetnom razdoblju na potamnjeloj koži.

Laser Vortex namijenjen je za brzo, sigurno i učinkovito odstranjivanje dlačica, a bezbolni tretmani omogućeni su zahvaljujući sustavu vodeno-zračnog hlađenja. Sam aparat automatski odabire tip kože pomoću senzora za kožu. Laser Vortex dobio je certifikate najviših standarda zbog svoje učinkovitosti.

Trenutno salon Mirja provodi akciju trajnog uklanjanja dlačica s vrlo povoljnim cijenama povodom blagdana, a o samom laseru i akciji možete saznati više na njihovoj facebook stranici i web stranici.



U blagdanskom raspoloženju, osim akcije uklanjanja dlačica, kozmetički salon Mirja odlučio je pokloniti sretnoj dobitnici svoju specijalnost: Kraljevski tretman lica kojim se postiže maksimalni učinak zdravlja i ljepote kože lica, a koji ovisno o tipu kože sadrži niz metoda kao što su radiofrekvencija, mezoterapija bez igle, vakuum, ultrazvučna masaža lica, krioterapija i niz drugih uz primjenu kvalitetne preparativne kozmetike.

Salon Mirja nalazi se u samom centru grada, a ima 16 godina dugu tradiciju rada. Redovito prate najnovija dostignuća iz kozmetičke industrije, pa u svojoj ponudi imaju najnovije tehnologije, suvremenu aparaturu te kvalitetne kozmetičke preparate uz povoljne cijene.

Salon ima raznoliku ponudu, a specijalizirani su za područje njege lica, pomlađivanje neinvazivnim metodama i liječenje akni kao i oblikovanje tijela.



Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja "Kraljevski tretman za kraljicu" vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com mi poklanja kraljevski tretman u kozmetičkom salonu Mirja!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je:
Anita Mercedes Žaja

Dobitnica će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Foto: Danijel Jelaš
[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: