Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Epic: Debeli Precjednik i Mašinko / CASA Badnjak w/ Petar Dundov

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65762
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2016. 11:01 
Naslov:  Epic: Debeli Precjednik i Mašinko / CASA Badnjak w/ Petar Dundov
Od 23.12.2016. 22:00 do 24.12.2016. 21:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Epicu:

Petak, 23. prosinca 2016.
Noć prije noći prije Božića, 23. prosinca, Djed Mraz obučen u Advertu i Epic odlučio je stati u osječki klub Epic i uraniti s darivanjem punk scene te nam dovodi koncertnu poslasticu - Debeli Precjednik i Mašinko.

Jedan od najdugovječnijih i najpoznatijih hc punk bendova s ovih prostora pripremio je svom gradu događaj za prepričavanje u koji je kao dodatne naratore uključio i zagrebačke goste. Godinu potpunog skretanja zdravog razuma s puta, bendovi su obilježili izdavanjem ploče Debeli Precjednik / Mašinko - Godina majmuna / Majmun godine! koju će na koncertu i predstaviti.

Ukoliko se zaletite do Barcelona puba, Kestena ili EPIC-a svoju kartu za spektakl moći ćete osigurati za 30 HRK, a ako vam se ne da, onda ju možete kupiti na dan koncerta za 40 HRK.

Zabava ne završava zadnjim ehom distorzije nekog od benda, već se nastavlja nastupom plemenitog diskdžokeja Rembe Ba koji će se penjati na šank i rukama pokazivati u zrak da s njim pjevamo pjesmu koju je odabrao.

Posjeti EPIC, podrži scenu, pjevaj super glasno pjesme kojima znaš riječ, a onima koje ne znaš mrmljaj si u bradu i pravi se da taman nešto drugo moraš raditi.



Subota, 24. prosinca 2016.
Već tradicionalno, treću godinu za redom Casa ekipa na Badnjak 24.12. u Osijek dovodi našeg najpoznatijeg ambasadora elektroničke glazbe u svijetu Petra Dundova kojeg osječkoj publici ne treba posebno predstavljati. Petar nikada nije bio zaposleniji te je postao redovit headliner najvećih festivala i klubova u svijetu. Uz gomilu inozemnih gigova ove sezone odradio je i američku turneju, a u Osijek dolazi netom nakon azijsko-australske turneje.

Petar Dundov, rođen u Zagrebu ranih 70-ih sa bogatom karijerom posljednjih 20 godina, tek prelaskom u 2000. godinu počinje koristiti vlastito ime za svoju produkciju. Tijekom godina imale su ga čast ugostiti cijenjene techno institucije od mega-festivala poput: “I Love Techno”, “EXIT”, “Awakenings and Wire”, te klubova poput: “Berghain”, “Matter” (RIP), “Womb”, “Air”, “Fuse and Space”, “Tresor”… Veliko postignuće mu je i dugogodišnja veza sa legendarnom belgijskom izdavačkom kućom “Music Man”, izdavačem koji između ostalog ugošćuje i izdanja Jeff Mills-a, Green Velvet-a i Roberta Hood-a, samo neka od zvučnijih imena industrije. Također, za Millsovu izdavačku kuću “Tomorrow” izdao je mini LP “Sculptures”. Nakon završetka svjetski priznatog debi albuma “Escapements” 2008. godine, Petar izdaje još tri albuma, Ideas From The Pond, Sailing Off The Grid i posljednji koji mu je izašao ove godine At The Turn Of Equilibrium.

Petar Dundov radi elektronsku glazbu koja nema granica, pokreće i intrigira. On je bez sumnje trenutno jedan on najhrabrijih i najoriginalnijih glazbenika na scenu koji inspirira i ostale. Kada znate da su mu obožavatelji Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Guy J, Glimpse, Hernan Cattaneo, Brendan Moeller i Danny Tenaglia bilo bi teško ne složiti se sa navedenim.

Uz Petra tu je i standardna postava Caseu sastavu Jan Kinčl, Yesh i Pips, a tulum će se kao i uvijek održati u klubu Epic s početkom u 23h, dok će cijena ulaznice biti 40kn do ponoći, a 50kn nakon.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: