Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zanimljive aktivnosti ovog vikenda u Portanovi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.12.2016. 20:01 
Naslov:  Zanimljive aktivnosti ovog vikenda u Portanovi!
Od 03.12.2016. 9:00 do 11.12.2016. 8:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Još samo ovaj vikend možete sudjelovati u odličnom natječaju koji vas očekuje u Portanovi. Četiri najkreativnija odgovora prema ocjeni stručnog žirija osvojit će trodnevno putovanje u Beč za dvije osobe. Da biste sudjelovali u ovom natječaju na Info pultu Portanove predočite račun bez obzira na iznos iz bilo kojeg prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta u Portanovi, preuzmete svoj kupon i napišite koga biste vodili na putovanje i zašto. Požurite jer natječaj traje do nedjelje 4. prosinca 2016.



Ovu subotu Hrvatski Telekom organizira turnir u Magenta 1 gamingu kako bi se doznalo tko najbolje igra FIFA-u 17 na PlayStationu u Hrvatskoj. Turnir majstora digitalnog nogometa počeo je u Splitu, a ove subote dolazi u Portanovi i trajat će od 10 do 18 sati. Prijenose utakmica na turniru u Osijeku komentirat će poznati sportski novinar i komentator Saša Sušec. Postepenom eliminacijom kroz natjecanje saznati ćemo tko je dobitnik i tko će kući ponijeti PlayStation 4 Pro.



Ove subote imate priliku i napraviti jednu od najplemenitijih gesti jer se u Portanovi organizira dobrovoljno davanje krvi. Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek u suradnji s Portanovom organiziraju redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Portanovi od 16 do 19 sati.

U okviru "Mjeseca borbe protiv ovisnosti“, u subotu vas od 12 do 20 sati u Portanovi očekuje akcija "NULA ZA DAR" u organizaciji Kluba liječenih alkoholičara Osijek, a u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Osijek i Odjelom prevencije Policijske uprave Osječko-baranjske. Svi koji budu sudjelovali u akciji dobiti će prigodan dar.

Ne zaboravite se fotografirati kod spektakularnih 3D podnih naljepnica koje vas očekuju na nekoliko mjesta u Portanovi, vidimo se!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: