Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tko su najbolji liječnici i liječnice u Osijeku po izboru portala najdoktor?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.12.2016. 14:15 
Naslov:  Tko su najbolji liječnici i liječnice u Osijeku po izboru portala najdoktor?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Portal najdoktor.com treću godinu za redom objavljuje popis najboljih liječnica i liječnika na temelju glasova njihovih čitatelja - pacijenata.

Kriteriji po kojima je portal birao najbolje liječnice i liječnike su ukupan broj komentara; odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara. Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Cilj ovog izbora bio je dobiti poprilično realnu sliku o liječnicama i liječnicima u Republici Hrvatskoj iz pristiglih komentara. Liječnice i liječnici su popisani po gradovima i općinama, abecedno, unutar svake, abecedno poredane, specijalizacije, a mi smo izdvojili naj liječnike s područja Osijeka po izboru čitatelja portala najdoktor.

Najbolji alergolog je Mato Ćurić, a najbolji osječki ginekolozi su Zoran Popović, Siniša Matković, Sabina Galić, Renata Bečarević, Mirjana Rubin, Mirjana Jakobović, Mirjana Glavaš, Mandica Galović, Dimitrije Milojković i Andrijana Muller-Vranješ. Među liječnicima obiteljske medicine priznanje su dobili Zrinjka Dananić, Vesna Samardžić-Ilić, Valentina Hečimović, Ljiljana Ismić i Albina Dumić te pedijatri Livija Ceher-Ebner, Jadranka Petrović-Schneider, Jadranka Arambašić i Bojana Petrov-Križanović.

Otmar Rubin među najboljim je radiolozima, dok su među stomatolozima izdvojeni Vladimir Haring, Sanja Mihaljčić, Mirela Veselinović, Josip Prpić, Josip Čes, Ivona Bambir-Lesko, Dijana Tomičić i Anastazija Aščić. Kao najbolji specijalist nuklearne medicine izabran je Ivan Mihaljević.

Kompletan popis možete pronaći ovdje.

Portal Osijek031 čestita svim liječnicama i liječnicima iz Osijeka koji su izabrani kao najbolji!



Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: