Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GOGO: Prosvjed podrške za povrat školskog igrališta djeci i građanima pod nazivom "KOŠ ZA O.Š. FRANJE KREŽME"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65684
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.10.2016. 20:37 
Naslov:  GOGO: Prosvjed podrške za povrat školskog igrališta djeci i građanima pod nazivom "KOŠ ZA O.Š.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Niti nakon godinu i pol dana, unatoč peticiji djece i roditelja, brojnim sastancima, raspravama na Gradskom vijeću, zaključku Gradskog vijeća, te dopisima Gradskoj upravi, nadležnom ministarstvu i Rektoratu sveučilišta, problem školskog igrališta Osnovne škole Franje Krežme još uvijek nije riješen. Školsko igralište je i danas parkiralište Filozofskog fakulteta!

U subotu 29.10.2016. s početkom u 11 h na Trgu Slobode (ispod jedra), GOGO organizira prosvjed podrške za povrat školskog igrališta djeci i građanima pod nazivom "KOŠ ZA O.Š. FRANJE KREŽME".

Navedeni prosvjed će ujedno biti i prvo okupljanje tog karaktera održano na mjestu koje je temeljem odluke Gradskog vijeća određeno kao prostor za održavanje mirnih okupljanja i javnih prosvjeda bez prijave te kao takav ulazi u povijest demokracije grada Osijeka!

GOGO poziva građane da se priključe prosvjedu i budu dio građanskog aktivizma u borbi za bolju budućnost Osijeka jer djeca su GRAD!

Zakucajmo "koš" zajedno, jer postoji li išta jednostavnije od želje i borbe da školsko dječje igralište ne (p)ostane – parkiralište?

Tekst i foto: Predsjednik Građanske opcije grada Osijeka Miroslav Vanek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: