Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



POPUP 29. - Alf Setzer, Michelin Kober, Daniel Sigloch, Daniel Mijić - "Buba Švabe u slijepom crijevu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.10.2016. 9:47 
Naslov:  POPUP 29. - Alf Setzer, Michelin Kober, Daniel Sigloch, Daniel Mijić - "Buba Švabe u slijepom c
30.10.2016. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Otvorenje Popup 29. "Buba Švabe u slijepom crijevu" održat će se u nedjelju, 30. listopada 2016., 19.00h Esseker centar (ulaz iz Ribarske ulice).

Stuttgartski kvartet Alf Setzer, Michelin Kober, Daniel Sigloch i Daniel Mijić po prvi put izlažu svoj rad u ovom sastavu. Iako su njih četvero na različitim izložbama i u različitim kombinacijama ranije surađivali, do sada nije bilo prilike i mogućnosti ovu raznolikost ujediniti u jedan prostor.

Zajedničke korijene imaju na Akademiji vizualne umjetnosti u Stuttgartu, gdje je Alf Setzer kao predavač na kiparstvu već od početka studija primjetio Kobera, Siglocha i Mijića. Odnos između nastavnika i studenata se tokom vremena razvio u prijateljstvo. Iz te zajednice (u koju pripadaju još neke osobe) su u zadnjih 20 tak godina proizašli mnogobrojni projekti. U dva još postojeća projekta koji će se u Osijeku pokazati su radovi umjetničkog kolektiva ˝Filderbahnfreundmöhringen FFM˝ i video radovi, sitotisak, plakati za glazbu i performanse grupe ˝Akademische BetriebskapelleABK˝. Konstanta u njihovom radu je i organizacija projektnog prostora ˝Gästezimmer˝ u Stuttgartu. Više od šesnaest godina, sa 4-6 izložbi i projekata godišnje,˝Gästezimmer˝ je platforma za mladu, nekomercijalnu i interdisciplinarnu umjetnost i na taj način je povezan sa POPUP projektom u Osijeku.

Za osječku izložbu, gore navedeni umjetnici će se prezentirati sa radovima male plastike, crteža, grafike i videa.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: