Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pametno: Osnovan ogranak Pametno Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.10.2016. 9:23 
Naslov:  Pametno: Osnovan ogranak Pametno Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Osnivačkoj skupštini održanoj 25. listopada 2016. osnovan je ogranak stranke Pametno u Osijeku. Ovo je još jedan važan korak u gradnji strukture stranke koja se u Slavoniji uspješno predstavila na netom održanim parlamentarnim izborima. Stranka je sada i formalno počela djelovati na području grada Osijeka gdje će predano i odgovorno raditi na dobrobit svih građana. Žele nuditi i ostvarivati pametna rješenja, mijenjati postojeće političke modele, a sve s ciljem da Osijek dovedu na razinu razvijenih europskih gradova.

- Znanjem, predanim radom i angažmanom rješavat ćemo probleme lokalnog društva, ali i zajednice u cjelini, otvarati teme koje su do sada ostajale po strani te poticati građane, stručnjake i obrazovne ustanove da nam u tome pomognu, na dobrobit i zadovoljstvo svih. Planiramo biti vrijedni u organizaciji i radu brojnih tribini, edukacija, komunalnih rješenja i slično. Radit ćemo vrijedno na podizanju svijesti građana da njihova budućnost, kao i budućnost našeg grada, može biti sjajna. Želimo zaustaviti masovno iseljavanje mladih i radno sposobnih ljudi. Cilj nam je poboljšati postojeće gospodarske, socijalne i društvene aktivnosti, a sve u svrhu napretka i razvoja grada kao sigurnog i poželjnog mjesta za život – naglasio je Vanja Bunjevac, predsjednik novoosnovanog ogranka Osijek.

Izabrani članovi predsjedništva su Nataša Bek, Jesenka Ricl, Mislav Matišić, Tomislav Krpan i Tihomir Kolarik, a tajnica ogranka je Ivana Jagurinac. Stranka Pametno s novim ogrankom nastavlja širiti svoju nacionalnu priču te nakon Splita, Zagreba, Rijeke, Dubrovnika, Varaždina i Čakovca, kreće i u Osijeku mijenjati društvo na bolje. Politika doista može biti drugačija, rad za rad za opće dobro i stvaranje društva jednakih mogućnosti za sve. Rješenja nisu jednostavna ni laka, ali su ostvariva ozbiljnim radom. Pametno je svojim programom, pohvaljenim od struke i javnosti, pokazalo da može i zna. Stoga pozivaju sve građane Osijeka i okolice da im se pridruže u poboljšanju kvalitete života u svom dvorištu, ulici, gradu, državi.



Tekst i foto: Ružica Antić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: