Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osnovna škola Milka Cepelića u Vuki dobiva vrijednu donaciju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.10.2016. 14:44 
Naslov:  Osnovna škola Milka Cepelića u Vuki dobiva vrijednu donaciju
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U organizaciji Rotary kluba Osijek, u petak 21.listopada 2016.godine, u dvorani Jug, održan je humanitarni koncert Maje Šuput s ciljem opremanja multimedijalne učionice Osnovne škole Milka Cepelića u Vuki.

Samom koncertu, na radost i oduševljenje učenika, prethodio je posjet poznate pjevačice spomenutoj školi. Osnovnoškolci su za Maju izveli prigodni program, a nakon toga se družili i fotografirali s poznatom estradnom zvijezdom.

Na koncertu je više od 800 posjetitelja, poglavito mlađeg naraštaja, uživalo u atraktivnom i dinamičnom nastupu Maje Šuput i njezinog pratećeg benda te njihovoj predgrupi, tamburaškom sastavu Hrvatski sokoli, s posebnim gostom i vrhunskim vokalnim solistom, Osječaninom Tonćijem Miševićem.

Organizator koncerta, Rotary klub Osijek iskreno zahvaljuje Uredu gradonačelnika grada Osijeka, sponzorima bez kojih ovaj koncert ne bi bio ostvariv, ravnatelju i kolektivu OŠ Milkla Cepelića u Vuki, Uredu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Osječko-baranjske županije i svima koji su nesebičnim radom pomogli u organizaciji i realizaciji koncerta. Zahvaljujući radu i trudu svih uključenih u projekt, učenici Osnovne škole u Vuki školske će zadatke izvršavati na suvremenim tabletima, donaciji Rotary kluba Osijek.

Briga o djeci naša je trajna obveza, a osmijeh na njihovom licu naša najveća nagrada. Hvala svima!




Tekst i foto: Predsjednik Rotary kluba Osijek dr.sc. Otmar Rubin

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: