Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Jesu li jezivi klaunovi koji plaše ljude stigli i do Osijeka?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.10.2016. 13:25 
Naslov:  Jesu li jezivi klaunovi koji plaše ljude stigli i do Osijeka?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Posljednjih tjedana na ulicama američkih i britanskih gradova pojavio se jedan novi trend: ljudi odjeveni u kostime klaunova koji mašu noževima, sjekirama, čak i motornim pilama, iskaču iz grmlja i plaše ljude na javnim mjestima, posebice djecu. Najčešće se okupljaju oko osnovnih škola, u parkovima i blizu autobusnih i željezničkih kolodvora gdje se kreću veće skupine ljudi.

Inspiraciju za svoje nestašluke pronašli su očito u kultnoj horor TV seriji „OnoStephena Kinga o čudovištu-ubojici pod klaunovskom maskom. Klaun Pennywise iz te serije danas se smatra jednim od najjezivijih negativaca u povijesti horora.
Nove slike i snimke stalno se pojavljuju na društvenim mrežama i još uvijek nitko sa sigurnošću ne može reći koliko je to sve skupa ozbiljno, a koliko prolazni trend ili bezazlena zafrkancija.

U svakom slučaju trend se, zahvaljujući društvenim mrežama, doslovno preko noći proširio po svijetu, prošlog tjedna pošast strašnih klaunova zahvatila je i susjednu Sloveniju, a prije nekoliko dana navodno su viđeni i u Osijeku.

Naime, „čaršijom“ su se već proširile priče kako su klaunovi navodno napali jedno dijete u Tenji i da je dječak završio na hitnoj zbog napada panike, ali i da su viđeni na Sjenjaku, Vijencu Ivana Meštrovića, Antunovcu i Ernestinovu... Na facebook stranici „Spotted: Osijek-Slavonija“ jučer je objavljena fotografija osobe maskirane u klauna za koju se kaže da je snimljena na Jugu 2, u blizini bajera kod nove ceste.

Kako bismo provjerili što je od ovih informacija istina, kontaktirali smo PU osječko-baranjsku gdje nam je glasnogovornik PU Darijo Premec rekao kako je policija imala jednu takvu dojavu s područja Tenje, ali zbog zaštite maloljetnika nije mogao ići u detalje. Potvrdio je da su roditelji maloljetnika zvali policiju koja je obišla šire područje događaja, ali nikoga nisu zatekli. Drugih dojava kao služba nisu imali.

G. Premec je zamolio ljude da ne šire paniku, da ne vjeruju u razne priče koje kruže, kao i medije da svojim napisima o ovoj temi ne stavljaju mladim ljudima razne ideje u glavu. A ukoliko bilo tko bude napadnut od strane druge osobe, bila odjevena kao klaun ili ne, ili osjeća uznemirenost ili strah, ta je osoba dužna to prijaviti policiji. Premec je također upozorio eventualne napadače da takvi napadi ili uznemiravanje čine prekršaj remećenja javnog reda i mira te podliježu zakonskim sankcijama.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Facebook - Spotted: Osijek-Slavonija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.10.2016. 14:35 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pročitajte i ostale Facebook komentare

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
partwish
Offline
Ukupno postova: 516
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.10.2016. 8:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kad nalete na nekog tko ima PTSP i pištolj... Bit će im veselo.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
deoksiriboza
Offline
Ukupno postova: 5
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.10.2016. 10:54 
Naslov:  Re: Jesu li jezivi klaunovi koji plaše ljude stigli i do Osijeka?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ne kužim uopće ćemu panika !?
maske klauna su uobićajene za maškare , što strašnije to dobivaju prva mjesta .
jest da nije vrijeme poklada , ali koga to briga .
evo u porti izlozi puni vještičjih kostima i kosturnika i to -zamislite - za djecuuuu ! nevinu dobru djecu oblačimo u najgore strahote ,bez njihove volje i pitanja !
a vražjim rogovima na glavi okitit će se mnoga ženska glava uskoro (za desetak dana ) u tvrđi i ostalim IN mjestima izlazišnim .
uvezli smo iz Amerike svih mogućih grozota a sad se čudimo nećemu . jesmo li zaista svi redom debilni ili samo novinari koji žive od senzacija pa kad ih nema onda ih izmišljaju
ja se osobno jako uplašim na blagajni našeg lanca -od slika i sličica frozen ljepotica i starvors maski . to je ljudima lijepo ? to stavljamo dječici u ruke ? razroke deformitetne kreature su lijepe -toliko da ih imamo i na mjaicama , piđamicama , papučicama , bodićima, pernicama.. .
ili ono kad je narod odredio da su najljepši na eurosongu bili oni maskirani skandinavci !
i filmovi su smišljeno poticanje djece i svih na nasilje a onda se čudimo nasilnostima uživo .pa onda smišljamo svakojake udruge, kružoke i akcije za suzbijanje nasilja i tako u krug.
čitam neki dan , lik platio kino ulaznicu za hororac od kojeg je umro ! šta će legalizacija eutanazije kad se može i ovako ,jeftinije .
al , šta to vrijedi i pisati .
nego da se vratim famoznim klaunovima na ulicama koji nam plaše narod.
znaći - naviknuti na najstrašnije slike odasvud iz medija , nema razloga preplašit se neke maske nafarbane . naravno , taj lik ne smije nas fizički dodirnuti nićim niti ozlijediti . nikakvi štapovi , sjekire ili slično nisu dozvoljeni na ulicama nikome -pa imao on masku klauna ili anđela ili bio bez maske ! a o tome se trebaju pobrinuti Organi .zna se tko je za održavanje reda na ulicama pa nek se lijepo šetaju svud po gradu umjesto da se voze u autima ili sjede negdje . ima nezaposlenih koliko hoćete pa nek se i oni uključe .
dakle ne bojte se maski nego onih koji su ispod nje .

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
borod
Offline
Avatar

Ukupno postova: 282
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.10.2016. 20:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nisu bitni ti clovnovi jer su ustvari izmisljeni kao opasnost koaj bas nikoga nije zadesila, nego odvracanje paznje naroda od clovnova koji nas u politici vode u propast.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: