Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Velika vijećnica: Seminar "Holistički pristup - Bolja prevencija tijekom čitavog radnog vijeka"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.10.2016. 14:06 
Naslov:  Velika vijećnica: Seminar "Holistički pristup - Bolja prevencija tijekom čitavog radnog vijeka&
24.10.2016. 10:15
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Seminar: Holistički pristup - Bolja prevencija tijekom čitavog radnog vijeka održat će se u ponedjeljak 24. listopada 2016. u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije u Osijeku, Županijska 4, s početkom u 10.15 sati.

Cilj seminara je upozoriti na važnost održivog i zdravog starenja, u sklopu čega će se ukratko predstaviti ciljevi kampanje EU OSHA-e „Zdrava mjesta rada za sve uzraste“ 2016.-2017. i hrvatske Nacionalne kampanje „STOP ozljedama na radu“ 2016.-2017.

Na seminaru će se predstaviti i obraditi i dvije važne teme: Psihičko zlostavljanje (mobbing) na radnome mjestu i Rezultati rada triju stručnjaka specijalista (dr. medicine rada, kineziologa i nutricionista) u pogonu s radnicima. Pokazat će se i vježbe korisne za zdravlje, te će sudionici zajedno sa stručnjacima raspraviti o održivom razvoju, zdravom starenju i prevenciji zdravstvenih problema.

Seminar organizira Zavod za unapređivanje zaštite na radu - središnja javna institucija u ovom području, zajedno s Hrvatskom udrugom poslodavaca i sindikalnim središnjicama. Europska agencija za zaštitu na radu (EU OSHA) dala je potporu za održavanje ovog seminara, a Osječko-baranjska županija pruža gostoprimstvo.

Sudionici će dobiti Potvrde o sudjelovanju Europske agencije za zaštitu na radu i Zavoda za unapređivanje zaštite na radu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: