Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Jug II: Seminar za nove pomoćne suce

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.10.2016. 14:23 
Naslov:  SD Jug II: Seminar za nove pomoćne suce
07.11.2016. 19:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga košarkaških sudaca grada Osijeka, kao i nekoliko godina unazad, organizira seminar za nove pomoćne suce. Ovo je prilika za sve koji se žele okušati u ulozi pomoćnih košarkaških sudaca, a kasnije i u ulozi košarkaških sudaca. Seminar će sadržavati predavanja iz pisanja i vođenja košarkaškog zapisnika, zatim mjerenja vremena utakmice, mjerenja 24 sekunde, vođenja službene FIBA statistike te završnog testiranja svih kandidata polaznika. Predavanja na seminaru će službeno započeti u ponedjeljak 7. studenog 2016. godine u 19:30 sati.

Očekivano trajanje predavanja za polaznike je tri dana (ponedjeljak, utorak i srijeda). Završno testiranje svih polaznika predviđeno je za subotu 12.studenog 2016. godine u prijepodnevnim satima. Predavači na seminaru biti će dugogodišnji pomoćni suci te istaknuti košarkaški suci sa liste A1 i A2 lige.

Sva predavanja i završno testiranje za kandidate polaznike održavat će se u Športskoj dvorani JUG2, na I.katu u prostorijama Povjerenstva “istok”. Cijena seminara iznosi 100,00 kn po polazniku. Svaki polaznik seminara dobiti će zviždaljku, službenu skriptu za pomoćne košarkaške suce te zadužiti službenu majicu za pomoćne suce. Svi zainteresirani molimo poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa, OIB, datum, mjesto, godina rođenja i kontakt telefon) na našu e-mail adresu osjecki.suci[at]gmail[dot]com najkasnije do četvrtka 03 .studenog 2016. godine.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priduže na seminaru !

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: