Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Edunovi započeo upis 20. generacije polaznika edukacija! [2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.09.2016. 12:24 
Naslov:  U Edunovi započeo upis 20. generacije polaznika edukacija! [2016.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Edunovi- školi informatike i managementa je započeo upis 20. generacije polaznika edukacija iz područja informatičkih i ekonomskih zvanja, kao i tečajevi stranih jezika.

Zapošljavanje u računovodstvu
Iskoristite priliku za stjecanje novih znanja i tako povećajte svoju konkurentnost na tržištu rada. Ako želite posao kao knjigovođa predlažemo traženu edukaciju za Samostalnog knjigovođu s kojim možete samostalno voditi poduzeće ili obrt. Educirajte se za trenutno najtraženije zanimanje i ostvarite karijeru.

Iskoristite bespovratna sredstva iz EU fondova
Uz stručnu pomoć izradite uspješan projekt financiran iz EU fondova. Osnovne informacije „Kako se zaposliti kroz EU fondove“ možete dobiti na besplatnom seminaru.Nakon završenog osposobljavanja za Voditelja projekata financiranih iz EU fondova, steći ćete vrijedna teorijska i praktična znanja o izradi projektnih ideja, saznati važne informacije o pripremi dokumentacije kao i niz primjera iz prakse.

Web tehnologije kao baza znanja
Web dizajner danas je je jedno od najtraženijih zanimanja na svijetu. Bilo koji posao, ideja ili start-up vezani su uz Internet. Ova edukacija omogućava vam da iskoristite potencijal Weba i usvojite aktualne Web tehnologije. Navedena edukacija je neophodna za usvajanje osnovnih načela kako bi se kasnije mogli specijalizirati u području Web orijentiranog programiranja. Na edukaciji PHP programiranja naučite sve što je sve neophodno za početak karijere u izradi Web aplikacija.

Kvalitetno i brzo učenje jezika
Poznavanje stranih jezika prednost je u svakom poslu. Usavršite svoje znanje stranog jezika, upišite tečaj njemačkog ili engleskog jezika. Ako ste u potrazi za poslom na njemačkom ili engleskom tržištu rada predlažemo individualni tečaj stranog jezika. Tečajevi su u potpunosti prilagođeni potrebama i vremenu polaznika koji na interaktivan i učinkovit način usvajaju strani jezik.

Pomoć pri financiranju školovanja
Kako bismo Vam olakšali upis željenog programa, i ovaj put smo za Vas pripremili 25 subvencija.

Natječaj za subvencije otvoren je otvoren, a prijaviti se možete putem kontakt obrasca uz koji treba priložiti kratak životopis. Prijavni obrazac dostupan je na sljedećem linku.Sretno s prijavama!

Mogućnost subvenciniranja možete iskoristiti za sljedeće programe:
- Voditelj projekata financiranih iz EU fondova
- Web dizajner
- Samostalni knjigovođa
- Grafički dizajner
- Mrežni administrator
- PHP programer
- Serviser osobnih računala
- Njemački i Engleski jezik

Programi Edunove verificirani su od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te se upisuju u e-radnu knjižicu.Za sve dodatne informacije o programima i subvencijama nazovite nas na broj 031/205-555 ili nas posjetite u referadi na adresi Lorenza Jägera 5, Osijek.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: