Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski: Trogodišnja stipendij za stručni preddiplomski studij "Ekonomija poduzetništva" [natječaj]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65697
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.09.2016. 8:57 
Naslov:  Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski: Trogodišnja stipendij z
Od 26.09.2016. 16:00 do 29.09.2016. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povodom otvorenja informativno - konzultativnog ureda u Osijeku, Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski otvorila je natječaj za punu trogodišnju stipendiju za stručni preddiplomski studij „Ekonomija poduzetništva“. Na natječaj mogu aplicirati svi zainteresirani kandidati iz Osječko - baranjske i Vukovarsko - srijemske županije u razdoblju od 16. do 29. rujna 2016. godine. Stipendist će biti izabran na osnovu najbolje poduzetničke ideje koju će procijeniti Stručno povjerenstvo, a rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na službenim web stranicama.

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski svake godine dodjeljuje određeni broj stipendija različitim dobnim i interesnim skupinama. Tijekom ove godine kroz projekte „Be better“, „Šegrt Hlapić za najbolje učenike obrtničkih škola“, „Poslovni izazov“, „Wanted“ te „Poslovni izazov zapadnog Balkana“ dodijeljeno je 8 punih stipendija najuspješnijim pojedincima.

Budući da je misija Visoke škole Nikola Šubić Zrinski promicanje poduzetništva, odlučili smo zainteresiranima s područja Slavonije i Baranje omogućiti priliku da pokažu svoju kreativnost i inovativnost te svojim poduzetničkim idejama konkuriraju za stipendiju koja će im omogućiti stjecanje teorijskih i praktičnih znanja potrebnih da svoje ideje reliziraju u stvarnosti. Vjerujemo kako je Slavonija plodno tlo za razvoj poduzetništva, stoga sve zainteresirane pozivamo da se informiraju o stipendiji, prijave i postanu dio obitelji Zrinski!“ – rekao je dekan Visoke poslovne škole Nikola Šubić Zrinski, Ivica Katavić, prof. v. š.

O stipendiji i uvjetima natječaja moguće je informirati se na web stranici Visoke škole Nikola Šubić Zrinski: media.zrinski.org/nn/index.html, na službenoj facebook stranici: .facebook.com/zrinski.zna/ ili posjetom informativno konzultativnom centru smještenom u Avenue Mallu u Osijeku (radno vrijeme: od 10:00 – 20:00h radnim danom i od 10:00 do 18:00h vikendom).


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: