Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ciklus seminara, radionica i foruma "Roditelji zajedno"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65646
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.09.2016. 8:55 
Naslov:  Ciklus seminara, radionica i foruma "Roditelji zajedno"
Od 30.09.2016. 16:00 do 01.10.2016. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ISKRA waldorfska inicijativa u partnerstvu s PRONI centrom za socijalno podučavanje organizira ciklus seminara, radionica i foruma u sklopu projekta „Roditelji zajedno“. Aktivnosti su namijenjene podizanju roditeljskih i pedagoških kompetencija te razvoju osobnih i kreativnih kapaciteta svih polaznika.

U ciklusu od dva seminara, četiri radionice i foruma zahvatit ćemo u najizazovnija pedagoška (životna) pitanja kulminacijom teorije i iskustvenog doživljaja. Sadržajem koji seže od znanstvenih istraživanja, preko uvida u društvene i pedagoške izazove, sve do primjene kreativnih metoda i praktičnih alata u svakodnevnici, pokušat ćemo odgovorit na temeljne potrebe roditelja i to sve kako bi se osnažili roditelji i budući roditelji kao pojedinci, ali i kako bi se međusobno povezali pod nazivnikom „roditeljstva“.

Svi predavači i voditelji imaju višegodišnje iskustvo rada u svom području i nastojat će polaznicima prenijeti što više iskustvenog znanja, a završni seminar će održati svjetski poznati pedagog i voditelj međunarodne Škole za roditelje GODI KELLER, kojeg smo već imali prilike slušati u Osijeku. 

SADRŽAJ CIKLUSA "RODITELJI ZAJEDNO":
30. rujna - 01. listopada 2016. (pet 18-20h, sub 09-12h):
seminar: "Odrastanje u suvremenom svijetu - što možemo i što činimo za našu djecu?" (FOOZOS, Cara Hadrijana 10, 31000 Osijek)

voditeljica: Adrijana Višnjić Jevtić, predavačica na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu i odgojiteljica s dugogodišnjim iskustvom rada prema waldorfskom programu

Subota, 15. listopada 2016.
radionica: "Tradicijske igre - igra kao poticaj"

voditeljica: Ivana Pavleković Griva, magistra primarne edukacije, voditeljica tradicijskih plesova i igara, waldorfska učiteljica

Subota, 29. listopada 2016.
radionica: "Slikanje - iznad okvira razuma"

voditeljica: Tihana Popinjač, nastavnica likovne kulture i profesorica likovne umjetnosti, sveučilišna magistra sakralne umjetnosti, studentica waldorfske pedagogije

Subota, 5. studenog 2016.
radionica "Pričaj mi priču - priča kao odgojna metoda"

voditelj: Srđan Ferenčak, profesor etike, sociologije, filozofije i logike, waldorfski učitelj

Subota, 12. studenog 2016.
predavanje i forum "Učimo razgovarati - razgovor je zlato"

voditelj: Slaven Školka, nastavnik i profesor vjeronauka, certificirani savjetnik i obiteljski trener

Ponedjeljak i utorak, 21. i 22 studenog 2016.
seminar "Roditelji zajedno"

voditelj: Godi Keller, prof., voditelj međunarodne Škole za roditelje i izvanredni profesor Sveučilišta u Oslu

Prijaviti se možete putem facebook stranice, gdje se nalazi link prijavnice. Kotizacija za cjelokupni ciklus „Roditelji zajedno“ (seminari, radionice i forum) je 100 kn po osobi i uplaćuje se do 29.09.2016., a broj mjesta je ograničen.

Nakon što popunite i pošaljete prijavnicu, uplatu možete izvršiti na broj računa naveden ispod s napomenom „Kotizacija za Roditelji zajedno“:

IBAN: HR74 2340 0091 1107 1146 2

Obrazac prijave:




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: