Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomska i upravna škola Osijek: Tribina "Kako mladi mogu doprinijeti prevenciji ovisnosti"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.09.2016. 8:49 
Naslov:  Ekonomska i upravna škola Osijek: Tribina "Kako mladi mogu doprinijeti prevenciji ovisnosti&quo
26.09.2016. 12:15
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tribina u Osijeku pod nazivom „Kako mladi mogu doprinijeti prevenciji ovisnosti“ koja se provodi u sklopu projekta „Znanjem protiv ovisnosti“ održat će se 26. rujna 2016. godine od 12:15 do 13:45 sati, u prostorijama Ekonomske i upravne škole Osijek, na adresi Trg Svetog Trojstva 4, Osijek.

Projekt provodi Centar za nestalu i zlostavljanu djecu u partnerstvu s Odgojnim domom Bedekovčina i Domom za odgoj djece i mladeži Osijek te u suradnji s drugim organizacijama koje se bave problematikom ovisnosti. Organizacijom navedene tribine ostvarena je suradnja s Ekonomskom i upravnom školom Osijek u čijem prostoru se ista održava. Projekt financira Ministarstvo zdravlja.

Tribina je namijenjena mladima srednjoškolske populacije, zainteresiranim građanima i stručnjacima koji se bave mladima i prevencijom ovisnosti. Tribina će omogućiti sudionicima da daju svoj doprinos unaprjeđenju i razmjeni znanja sudionika u projektu te steknu nova znanja o štetnim posljedicama konzumacije sredstava ovisnosti kroz sudjelovanje u edukativnom kvizu i raspravama u manjim skupinama.

Svoje sudjelovanje na tribini potrebno je prijaviti putem sljedeće e-mail adrese: tena[t]cnzd[dot]org ili na broj telefona: 099/789-4396.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: