Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HZZO se zbog radova privremeno preselio u Gundulićevu ulicu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.09.2016. 13:31 
Naslov:  HZZO se zbog radova privremeno preselio u Gundulićevu ulicu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ako ste prolazili Zvonimirovom ulicom, možda vas je iznenadio neuobičajeno malen broj automobila parkiranih ispred zgrade Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, čak i za ovo razdoblje otkako je uvedena naplata parkiranja u toj ulici. No, ono što svakako upada u oči je neuobičajeno malen broj ljudi koji ulaze u zgradu HZZO-a.

Razlog je jednostavan: HZZO je većinu usluga koje pruža osiguranicima od ovog tjedna preselio na svoju drugu lokaciju u Gundulićevoj 5, dvorišni ulaz, zbog radova na šalter sali u Zvonimirovoj.



Naime, i u HZZO-u su shvatili da smo ušli u 21. stoljeće u kojemu nema mjesta soc-realistički ružnim i pretrpanim salama koje se, izgleda, nisu mijenjale od 50-ih godina prošlog stoljeća. A obzirom da su i uvjeti za rad djelatnika bili loši, temeljita obnova morala se provesti.

Tako će svi oni koji trebaju ići u HZZO zbog obaveznog i dopunskog zdravstvenog osiguranja, prijava i odjava, prava na rodiljne naknade ili posjeta pisarnici morati potegnuti do Gundulićeve.

Naravno, birokracija ne bi bila birokracija kad vam život ne bi bar malo zakomplicirala, pa tako na vratima zgrade u Zvonimirovoj piše da se poslovi dopunskog osiguranja obavljaju u Gundulićevoj ulici na drugom katu, dok na vratima zgrade u Gundulićevoj piše da je to na trećem katu. Pitali smo i rečeno nam je da je ipak treći kat, ali spremite se na malo šetanja „gore-dole“ što bi rekao Bajaga.

[klik za uvećanje]


Očekuje se kako će radovi u Zvonimirovoj trajati do početka iduće godine, a za nadati se je da će novouređena šalter sala HZZO-a donijeti još neke promjene za osiguranike poput manjih gužvi i kraćeg čekanja. A i na ljubaznosti djelatnika bi valjalo poraditi...





Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: