Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ono kad se radnici zabavljaju - društvene mreže reagirale na krivo iscrtani pješački prijelaz

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.09.2016. 10:20 
Naslov:  Ono kad se radnici zabavljaju - društvene mreže reagirale na krivo iscrtani pješački prijelaz
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Da bi poštivali prometna pravila, pješaci su trebali napraviti komunalni prekršaj i gaziti po travnjaku - tako je sugerirao pješački prijelaz iscrtan prošloga tjedna na Jugu II. Vrlo brzo nakon objave te nelogičnosti na FB-u, reagirao je osječki gradonačelnik i od izvođača radova zatražio korekciju.

"Vidio sam na društvenim mrežama da se ljudi smiju pješačkom prijelazu ocrtanom u Gradskoj četvrti Jug II. Smijmo se zajedno, ali ne na moj račun nego na račun tvrtke koja je ovaj "posao" odradila. Nije mi bilo teško obići to "remek-djelo" i uvjeriti se da je ovo doista netko mogao napraviti. Uputio sam izvođača radova da krene s ocrtavanjem ispočetka kad već sami nisu zaključili da nešto u tom poslu ne valja", stoji u objavi Ivana Vrkića na njegovom Facebook profilu.





Obnova horizontalne prometne signalizacije nerazvrstanih cesta na području grada Osijeka povjerena je Signalizaciji d.o.o., nakon provedenog otvorenog natječaja javne nabave. Ta je zagrebačka tvrtka dala najjeftiniju pondu, koja prema ugovoru objavljenom sredinom travnja u Narodnim novinama iznosi nešto više od 911,5 tisuća kuna s PDV-om.



Ovo nije prvi slučaj osječkih pješačkih prijelaza iscrtanih "bez brige i pameti". Prije šest godina u Donjem gradu pješački je prijelaz vodio s travnjaka na cvjetnjak.

Danas su se na društvenim mrežama pojavile i fotografije stepenica koje vode do parkirališta kod Hotela Osijek. Mnogi strahuju da bi zbog njihove dotrajalosti mogli odmah propasti u Rupu, kako se popularno zove to parkiralište - i očekuju da će reakcija gradonačelnika također biti brza.





Tekst i foto: Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.09.2016. 11:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pročitajte i ostale Facebook komentare

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: