Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki zumbići: Audicija za prijam novih članova [2016.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.08.2016. 12:12 
Naslov:  Osječki zumbići: Audicija za prijam novih članova [2016.
07.09.2016. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon brojnih uspješnih koncerata i projekata realiziranih tijekom proteklih pjevačkih sezona, Dječji zbor Osječki zumbići poziva vas na audiciju za prijam novih članova koja će se održati 7. rujna 2016. godine od 17 sati na adresi: Trg baruna F. Trenka 3, Osijek (GRM Polifonija).

Audicija je otvorena za djecu starosne dobi od 5 do 12 godina, a pristupnici trebaju pripremiti dvije dječje pjesme iz škole ili vrtića.

Dječji zbor “Osječki zumbići” djeluje već 27 godina i danas okuplja oko 100 djece pred školske i školske dobi od 5 do 12 godina. Repertoar zbora je izrazito bogat s osobitim naglaskom na dječju umjetničku pjesmu hrvatskih i inozemnih skladatelja. Djeca su podijeljena u tri pjevačke skupine ovisno o dobi i glazbenim mogućnostima.

Zborom rukovodi tim glazbenih stručnjaka koji je svojim dosadašnjim natprosječno kvalitetnim radom doprinio sadašnjem ugledu zbora; voditeljice zborova: Majda Milinović, Anja Papa i Martina Proleta, korepetitor: Zvonimir Glibušić. Umjetnička voditeljica: Antoaneta Radočaj – Jerković, organizacijski voditelj: Davor Dedić.

Zbor je tijekom svoga rada primio više vrijednih nagrada, snimio audio materijale i sudjelovao u nekim od predstava Opere HNK-a Osijek. Zbor je ostvario niz uspješnih koncerata diljem Hrvatske i u inozemstvu. 2014. je godine velikim slavljeničkim koncertom u ŠD Zrinjevac obilježena 25. obljetnica rada Dječjeg zbora Osječki zumbići, a tom je prilikom snimljen i nosač zvuka “The best of Zumbizum” na kojemu se nalaze najveći hitovi ovoga dječjeg zbora.

Želite li da se vaše dijete raduje glazbi i odrasta u kreativnom okruženju uz pjesmu, glumu i ples, Osječki su zumbići pravi odabir za djetinjstvo koje se pamti!

Sve informacije vezane uz rad zbora Osječki zumbići, kao i obavijesti, možete pratiti putem njihova FB pagea. Kontakt telefon: 099/2144-780 (Majda Milinović)


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: