Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kupališna sezona na osječkoj Copacabani završava 30. kolovoza!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2016. 15:14 
Naslov:  Kupališna sezona na osječkoj Copacabani završava 30. kolovoza!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[30.08.2016.] Poštovani korisnici i ljubitelji našeg i vašeg popularnog kupališta na lijevoj obali rijeke Drave, Copacabane, obavještavamo vas kako je došao kraj kupališne sezone te da kupalište zatvara svoja vrata 30. kolovoza 2016. za mješoviti bazen.

Olimpijski bazen će ostati raditi do 15. rujna 2016. ne samo za potrebe klubova već i za svo građanstvo i bit će besplatan.

Tekst: Športski objekti


[29.08.2016.] Iako već dulje vrijeme uživamo u lijepim i toplim (ali ne prevrućim) danima, iz gradske tvrtke Sportski objekti d.o.o. stigla je vijest koja će rastužiti sve kupače koji pohode popularnu osječku Copacabanu na lijevoj obali rijeke Drave: kupalište zatvara svoja vrata sutra, 30. kolovoza 2016!

Svi bazeni će se isprazniti, a ostat će raditi samo Olimpijski bazen i to do 15. rujna ali samo za potrebe sportskih klubova.

Inače, ovu godinu djelatnici Kopike neće pamtiti po mnogočemu dobrome: unatoč brojnim investicijama u infrastruktrurna poboljšanja i povećanje kvalitete kupanja (nova sportska igrališta, nova sjenila, novi, jači razglas, zamjena filtera i sustava za pročišćivanje vode, uređenje sanitarnih čvorova, brojne sadržajne novosti, poboljšana gastro ponuda itd.), vrijeme im nije išlo na ruku: velik broj kišnih dana, posebice u srpnju i prvoj polovici kolovoza, doslovno je ispraznio kupalište tako da će i ukupan broj posjetitelja biti gotovo za polovicu manji od prošlogodišnjeg.

Iz Sportskih objekata također podsjećaju korisnike karnet-karata koji ih nisu uspjeli iskoristiti da će one vrijediti i za iduću sezonu.

Hvala svima na još jednoj lijepoj sezoni, jer da nije Vas ne bi bilo ni drage nam Copacabane“, poručuju iz Sportskih objekata na kraju još jedne kupališne sezone. Ali, Drava je još uvijek na svom mjestu, tako da za one koji preferiraju takav oblik kupanja sezona, barem sudeći po prognozama, još ni izdaleka nije zaključena...


Galerija 031: Kupanje na Dravi [kolovoz #2, 2016.]
[Foto: Inja Pavlić][Kopika, 28.8.2016.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)




Tekst: Osijek031.com
Foto: Teuta Stazić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: