Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Austrijski Strabag novi glavni sponzor Osijeka, kreće izgradnja novog stadiona?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2016. 10:19 
Naslov:  Austrijski Strabag novi glavni sponzor Osijeka, kreće izgradnja novog stadiona?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[19.4.2018.] [FOTO i VIDEO] Predstavljen izgled novog stadiona NK Osijek na Pampasu


[29.8.2016.]Mnogo je novosti bilo u subotu kada je NK Osijek u pitanju. Ne samo da je klub pobijedio vinkovačku Cibaliju u slavonskom el classicu te je učvrstio treće mjesto na tablici, već se neposredno prije utakmice održala i konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora kluba na kojoj su predstavljene dvije bombe od vijesti.

Prva je da austrijski građevinski koncern Strabag postaje novi glavni sponzor NK Osijeka. Ugovor bi se trebao službeno potpisati kroz desetak dana, a u ovom trenutku još se ne zna za koliko će se podebljati proračun NK Osijek koji već iznosi 5,5 milijuna eura godišnje.

Druga velika vijest je ta da neće biti temeljite rekonstrukcije postojećeg stadiona o kojoj se pričalo, već će NK Osijek graditi novi stadion na lokaciji Gradskog vrta, ali još nije dogovoreno na koji će se način to raditi. Prva opcija je da se otkupe čestice oko Gradskog vrta te da se novi stadion sagradi pored starog, a druga je gradnja novog stadiona na mjestu starog, pri čemu će se morati pronaći alternativni stadion na kome će momčad igrati utakmice dok se novi stadion gradi.

Inače, za predsjednika Izvršnog odbora izabran je Siniša Lucić, a potpredsjednica je Ines Teskera. Izvršni odbor će imati ukupno 20 članova, a sačinjavat će ga najvećim dijelom gospodarstvenici iz grada.



Tekst: Osijek031.com


Zadnja promjena: Redakcija 031; 19.04.2018. 14:13; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Prizma
Offline
Ukupno postova: 61
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.08.2016. 7:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jel to taj isti STRABAG koji tuži grad Osijek i još nekoliko općina zbog propalog projekta regionalnog odlagališta otpada i kojem su spomenuti dužni isplatiti neke silne milijune odštete?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: