Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Legice poharale i Međunarodno finale u Splitu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65769
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2016. 9:46 
Naslov:  Legice poharale i Međunarodno finale u Splitu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

23-27. kolovoza 2016. g. odigralo se i Međunarodno finale Sportskih igara mladih u Splitu, gdje je ekipa Legica iz Osijeka (Linga-Čepin), generacija 2001. i mlađe, osvojila zlato.

Kao pobjednice Državne završnice SIM-a, Legice su stekle pravo nastupa na Međunarodnom Finalu u Splitu, gdje su, po uzoru na prošlu godinu kada su pobijedile selekcije Bosne i Hercegovine i Srbije, i ove godine, zauzele prvo mjesto.

U polufinalu su pobijedile ekipu domaćina Splita, rezultatom 2:0, dok su u finalu pobijedlile selekciju BiH, također rezultatom 2:0, te tako zaključile bogatu sezonu odigranu bez ijednog poraza.



Od sportskih igara mladih prošlog ljeta, preko regionalnih i državnih natjecanja za mlađe kadetkinje, 3. Seniorske lige regija istok, raznoraznih prijateljskih turnira po Vojvodini pa sve do ovogodišnje Državne i Međunarodne završnice SiM-a, ova selekcija nije izgubila niti jednu utakmicu, što je dokaz ustrajnosti i kvalitete u radu Ok Linge i OK Čepina i njihovih trenera i stručnih stožera, čije djevojčice i čine ovu ekipu.

Trenerica Mihaela Grbavica je ovom prilikom izjavila:

Radujemo se sezoni koja je pred nama. Iskusniji smo za puno utakmica i natjecanja, koja su nam olakšala i selektiranje djece i odabir zaista najboljih i najupornijih. Prošlu smo sezonu započeli u nešto drukčijem sastavu, ali se pokazalo da su neke mlađe igračice (generacija2003), prestigle svoje suigračice generacije 2001. i izborile se za svoje mjesto u selekciji i u postavi. Najbitnije je da one koje rade i napreduju, a kod nas je to uvijek tako.

Zbog neki dan pristigle Čestitke Hrvatskog odbojkaškog Saveza i gosp. Zdeslava Baraća, za sve do sada postignuto, u kojoj nam se nudi podrška i pomoć u radu i napretku, naša su srca još više puna snage i voljeza nastaviti snažno i dalje.

Dio naših igračica nije ove godine mogao sudjelovati u SIM-u, jer su privatno bili na putu, a kako nemamo puno mogućnosti izmjene sastava ekipa od regionalnog do državnog i međunarodnog natjecanja, uglavnom su djevojke koje su odradile kvalifikacije, odigrale i Međunarodno finale. Još je puno naših cura spremno za sezonu koja je pred nama i kojoj se izuzetno radujemo.


U mlađe kadetskoj selekciji u sezoni 2016/2017. nositelj je OK Čepin, tako da u sezoni koja je pred nama neke od naših mladih igračica popunjavaju selekciju Čepin-Linga. Ostale cure stasati će kroz 2. Državnu ligu, neke će zaigrati i 1. B, dok će najveći broj djece biti registriran za igranje 3. Seniorske lige, te za natjecanja mlađih uzrasta. Generacija 2004/2005 igrati će novu Malu odbojku (koja se do sada nije igrala), a mlađe od njih mini odbojku.

Slijedeću sezonu Linga nema rezultatski prioritet, već ćemo cijelu godinu posvetiti školovanju igračica kroz zadavanje novih i većih izazova. Za neke će to biti 2. Liga, za neke ostalo nabrojano. Sigurni smo da će nakon bogate sezone i puno utakmica, do kraja godine stasati još nekoliko izuzetnih igračica, koje će se priključiti našim Najboljima od Najboljih.

Za ekipu Legica nastupile su: Mika Grbavica (Linga), Ivana Lovrić (Linga), Lea Bešlić (Linga), Josipa Hunjet (Linga), Lara Matusina (Čepin), Petra Dugandžić (Čepin), Dijana Karatović (Čepin), Maria Karla Mak (Čepin), Nina Milović (Linga), Jana Lukačević (Linga), Petra Purgar (Linga), Karla Miloloža (Linga), voditeljica i trenerica Mihaela Grbavica.



Tekst i foto: OK Linga

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: