Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Centru kulture tijela Gea počinje nova fitness sezona! [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.08.2016. 8:56 
Naslov:  U Centru kulture tijela Gea počinje nova fitness sezona! [nagradna igra je završena]
05.09.2016. 8:58
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ljeto se bliži svome kraju, dani su sve kraći, rujan nam je sve bliži, a s njime i nova fitness sezona. Mnogi se rekreativci spremaju za novi početak, a upravo je taj početni impuls ponekad najteže napraviti. Kako bismo vam olakašli povratak u stvarnost, nakon sunčanja i godišnjeg odmora, Centar kulture tijela Gea poklanja članarinu za novi pogram Power Killates!

Energija, aktivacija čitavog tijela, znojenje i skidanje kilograma, temeljit pristup, jačanje dna zdjelice i core stability mišića, oblikovanje i učvršćivanje tijela..... ovaj je program sve to i još puno više! Nastao kao šlag na torti dugogodišnje edukacije, iskustva, brojnih novih ideja, povratnih informacija od velikog broja žena kroz 20 godina rada u rekreaciji, no najviše od svega iz ogromne ljubavi prema ovome poslu i neograničenih količina energije koju donosi! U Power Killatesu je svaki sat u potpunosti drugačiji od prethodnog, kombinirajući elemente nekoliko različitih tehnika – pilatesa, joge, bodyweight vježbi, Ground Force metode, funkcionalnog treniga pa i Tabata tehnike. Vježbe su intenzivne, usmjerene jačanju prvenstveno osnovnih posturalnih mišića, a preko njih i onih površinskih. Izmjenjuju se u brzom tempu, sa uvijek novim rekvizitima ili bez njih, no izbjegavaju bilo kakvu vrstu skokova. Vježbe su kompleksne pa se preporučuju osobama s nešto iskustva u vježbanju.



Uz Power Killates, u Gei 5. rujna 2016. kreće još čak 15 vrsta programa – od onih za apsolutne početnice do onih najvišeg intenziteta, a u gornjoj se dvorani od rujna vježba i na novoj tatami podlozi. U centru grada, uz stručan pristup, cijene su i više nego povoljne - kroz cijelu sezonu 2016/2017 čak 9 programa ostaje na trajno akcijskoj cijeni od 100 kuna mjesečno.



Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, jedini je isključivo ženski centar u Osijeku, sve su voditeljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a vodi ga prof. kineziologije s 20 godina iskustva u dvorani.

Više o CKT Gea pronađite na centargea.com ili na facebook.com/geacentar.kulturetijela/



Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja mjesečnu članarinu za program Power Killates vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com mi poklanja članarinu za program "Power Killates"!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je:
Anita Hrehorović

Dobitnica će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: