Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pravni fakultet: Ljetna škola EU procesnog prava [2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.08.2016. 10:57 
Naslov:  Pravni fakultet: Ljetna škola EU procesnog prava [2016.]
Od 24.08.2016. 16:00 do 27.08.2016. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ljetna škola EU procesnog prava održava se od 24. do 27. kolovoza 2016. godine na Pravnom fakultetu u Osijeku Jean Monnet katedra za procesno pravo EU organizirala je ljetnu školu EU procesnog prava koja se održava od 24. do 27. kolovoza 2016. godine na Pravnom fakultetu u Osijeku. Na raspisani natječaj pristiglo je više od 50 prijava zainteresiranih kandidata iz cijelog svijeta ( Egipat, Italija, Jordan, Ukrajina, Njemačka, SAD, Španjolska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Albanija, Slovenija, Crna Gora i naravno iz Hrvatske). Prijaviti su se mogli studenti, doktorandi i mladi profesionalci koji žele naučiti nešto više o važnim aspektima procesnog prava Unije. Primljeno je 23 sudionika iz sedam europskih država.

Predavači na ljetnoj školi su članovi Jean monnet tima ( doc.dr.sc. Tunjica Petreašević, prof.dr.sc. Boris Ljubanović, izv.prof.dr.sc. Mirela Župan, doc.dr.sc. Igor Vuletić, doc.dr.sc. Paula Poretti i doc.dr.sc. Dunja Duić )koji će sudionicima približiti aspekte upravnog, građanskog, kaznenog i međunarodnog privatnog procesnog prava EU , strukturu i rad samog Suda EU i praktičnu primjenu pretraživanja baza podatka EU. Svi sudionici ljetne škole imati će priliku polagati završni ispit posljednjeg dana ljetne škole koji omogućuje stjecanje 3 ECTS boda.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: