Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ABC sir s tunom - novost za omiljene ljetne delicije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.08.2016. 11:20 
Naslov:  ABC sir s tunom - novost za omiljene ljetne delicije
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tvornica mliječnih proizvoda Belje ovoga ljeta donosi mnoštvo noviteta. Nedavno predstavljenom redizajnu ambalaže pridodaje se i novitet u ponudi. Već omiljenim ABC svježim krem sirevima classic te onima s okusom vlasca, šunke, povrća, kulena, hrena i Mediterana priključio se i ABC svježi krem sir s tunom.

Novi okus ABC sira odlično spaja punoću okusa svježeg krem sira i komada sočne ružičaste tunjevine. Tuna je jedna od najcjenjenijih riba diljem svijeta. Osim odličnog okusa, ova kraljica plave ribe iznimno je bogata omega 3 masnim kiselinama te je njen učinak višestruko koristan za ljudski organizam. Za vrijeme ljetnih vrućina isprobajte ABC sir s tunom u svježem pecivu s ljetnom salatom ili ga stavite u hladnu salatu od tjestenine i nasjeckanog raznovrsnog povrća.

ABC krem sir već se trideset i šest godina priprema prema izvornoj recepturi Beljskih stručnjaka, a svojim okusom, mirisom i lakom mazivošću osvaja potrošače svih generacija, ali i struku. To najbolje dokazuje niz domaćih, europskih i svjetskih nagrada koje kontinuirano osvaja ABC svježi krem sir - treće mjesto osvojeno na World Championship Cheese Contestu u SAD-u, Crystal Taste nagrada, Produkt leta i Best Buy Award samo su neke od brojnih nagrada i priznanja osvojenih u zadnjih nekoliko mjeseci koji potvrđuju kvalitetu i izvrsnost samog proizvoda.



Tekst i foto: Ljiljana Vajda-Mlinaček

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: