Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



MNK Neptun: Neptun Cross [2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.08.2016. 9:25 
Naslov:  MNK Neptun: Neptun Cross [2016.]
25.08.2016. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 25. kolovoza 2016. godine održat će se "Neptun Cross" s početkom u 18 sati. Očekuje vas okrjepa na startu/cilju, grickalice, fotografiranje i još poneki darak sa neba.

Dođite na sportsko druženje i otrčite uzbudljivi cross. Utrka je poluautonomna. Ako na stazi imate potrebu za tekućinom ponesite sa sobom.

PS:
Nastavljaju sa novim ciklusom Neptun lige u 10 kola.

Ovo će biti prvo od 10 kola. Svaka zadnja nedjelja popodne (osim ovoga kola koje je u četvrtak). Ipak ne hvatajte se termina kao pijan plota. Bodovat će se ukupni bodovi Neptuna i Neptunčića (dodat ćemo poslije godišnjih).

NIšta nemojte očekivati osim druženja i trčanja, hodanja i uživanja u prirodi. Željezarija za sve u zadnjem desetom kolu.

Ako ipak želite izvjesnu, organiziranu, turbo označenu, fantastičnu utrku sa predobrom klopom, cugom i Dj-om dođite na krunski Podunavlje trail ili UTMB.

Trčite i družite se uz novi slogan lige:
"Priroda je neprirodna"

Utrka 1. Neptun cross - Standardni krug do ušća Karašice u Dravu i nazad. Dvije kontrolne točke. Namet na utrku je, minimalnih, najobičnijih 10 kn. Oznake crveno-bijele trake.

Utrka 2. Neptunčić oko 6 km. Označena crveno-bijelim trakama i crvenim strelicama. Jedna kontrolna točka. Namet isto kao i jedinica.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: