Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sakuntala park: In da Sofa - Osječka ljetna noć [kolovoz, 2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.08.2016. 11:27 
Naslov:  Sakuntala park: In da Sofa - Osječka ljetna noć [kolovoz, 2016.]
26.08.2016. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


[FOTO] Osječani uživali u trećoj ovogodišnjoj ljetnoj noći [2016.]

Nakon pecanja i sezonske berbe, dođi na Sofu i uberi sve što ti se nudi te se osiguraj za sezonu jesen / zima i pokaži da znaš što se nosi.

U želji da završimo uspješnu ljetnu sezonu partija dobre volje, pozitive, ljubavi i opuštenosti, pripremili su vam šlag na tortu, onaj slatki štapić na sladoledni kup, čep na dunsflašu.

U petak, 26. kolovoza 2016. godine, u sklopu Osječke ljetne noći u Sakuntala parku s početkom u 19.00 sati dođite i družite se okruženi dobrim ljudima, super pričom i prekrasnim ambijentom secesijskog parka kojem ćemo dati malo našeg štiha. Uz Kemicu koji će vas dobro istegnuti i zagrijati, dovodimo i glazbeno - scensku senzaciju Jägermeister Brass Band koji će vas sigurno oduševiti svojom interpretacijom glazbe. Nakon njih guze će vam protresti Umbo koji će u 2.00 sata govoriti svima "ali stvarno moramo završiti, ne mogu još jednu za kraj". Svi volimo takve.

Ponesite sve ono dobro što inače nosite sa sobom, nabacite osmijeh, opet pokažite kako je divan Osijek i dajte nam motiva da spomenuta jesen/zima budu još luđe i zabavnije nego ljeto tooo dvješesnajstooo.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: