Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Otvoreni unutarnji bazeni u Bizovačkim toplicama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.08.2016. 10:10 
Naslov:  Otvoreni unutarnji bazeni u Bizovačkim toplicama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon šest mjeseci radova, u Sunčanim toplicama u Bizovcu, bivšim Bizovačkim toplicama, jučer su otvoreni unutarnji bazeni, njih ukupno deset.

U njihovu je obnovu uloženo oko 20 milijuna kuna, a riječ je o trećoj fazi ulaganja u ovaj kompleks. Podsjetimo, u prvoj fazi izgrađen je najveći bazen s valovima u Hrvatskoj u koji je uloženo 10 mil. kuna te novo lječilište prema najsuvremenijim zdravstvenim standardima u koje je uloženo oko 22 mil. kuna.



Unutarnji bazeni uključuju za svakog po nešto, odnosno sadržaje za cijelu obitelj: polu-olimpijski bazen, rekreacijski bazen, dva geo-termalna bazena s ljekovitom vodom, bazen za neplivače, masažni bazen, whirlpool te vanjski obiteljski bazen.

Zajedno s obnovom unutarnjih bazena, nova uprava Toplica do sada je uložila oko 50 mil. kuna, a direktor „Sunčanih toplica“ Stjepko Bulić najavio je i nova ulaganja - dogradnju aqua-parka vrijednu između 20 i 25 milijuna kuna te obnovu hotela Termia, za što je također predviđeno 25 milijuna kuna. Završetak cijelog investicijskog ciklusa očekuje se najkasnije do polovice 2018. godine, a cjelokupno ulaganje u „Sunčane toplice“ iznosit će između 100 i 110 mil. kuna.



A da je ova godina bila prekretnica u poslovanju Bizovačkih toplica, svjedoči i brojka od gotovo 100.000 gostiju koji su u proteklih godinu dana posjetili Toplice. Većinom je riječ o domaćim gostima, ali sve je veći broj i stranih gostiju iz susjednih zemalja, Srbije, BiH i Madžarske...



Tekst: Osijek031.com
Foto: Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.08.2016. 12:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pročitajte i ostale Facebook komentare

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Daystrom
Offline
Ukupno postova: 49
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.08.2016. 19:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Unutarnji bazeni isti kao i prije 20 godina... Moj posjet Bizovcu je za ovo desetljeće završen. Ako je ovo bila treća faza, onda čekam dvadeset i treću da se nešto možda i zaista izgradi novo (ili barem renovira zapravo).

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: