Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ORaH: Dokle seže bahatost političara?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66180
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.08.2016. 12:59 
Naslov:  ORaH: Dokle seže bahatost političara?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Počelo je i u Osijeku! Izbori se bliže, oni koji sebi žele osigurati bolju početnu poziciju mijenjaju politički dres. U gradu s evidentnim manjkom morala među političarima ništa novo.

No ono što uvijek iznova može izazvati zgražanje su granice do kojih seže bahatost onih koji bi se trebali baviti politikom prije svega u javnom interesu. Tako je prije par dana sada već bivša članica stranke Hrvatski laburisti-Stranka rada, inače vijećnica u Gradskom vijeću grada Osijeka, istupila iz te stranke. Potez koji sam po sebi nije problem ukoliko dotična zadrži barem približno jednake svjetonazore. Ali ono što je kao poruku odaslao čelnik Gradskog ogranka te stranke, koji je ujedno i potpredsjednik Gradskog vijeća, je problem. Ne samo Osijeka, nego i države u cjelini. Jer na upit novinara o razlozima istupanja vijećnice iz stranke odgovara, citiram, slijedeće:
„On nam je rekao kako je očito kako nije zadovoljila svoje ambicije u Laburističkoj stranci i želi sreću potražiti negdje drugdje.“

Nije zadovoljila svoje ambicije??? Nakon svih afera oko nepotizma pri zapošljavanju u poduzećima unutar gradskog sustava kako članova stranke, tako i članova njihovih obitelji, na koje je ORaH-ova Gradska organizacija Osijek ukazivala, oni izjavljuju da još uvijek nisu zadovoljili svoje ambicije? Pa gdje su vam granice gospodo? Koliko još možete koristiti svoju ucjenjivačku poziciju stranke o čija dva glasa ovise odluke aktualne većine u Gradskom vijeću? Koji su to apetiti koje morate zadovoljiti da bi se okrenuli građanima i rješavanju njihovih problema? Građanima koji su naivno vjerovali u vas kada su zaokruživali vaša imena.

Srećom, lokalni izbori će vrlo brzo. A do tada će stranka ORaH – Održivi razvoj Hrvatske nastaviti pratiti svaki vaš i pokušaj još nekih političkih opcija da se tim istim biračima pravdate ovakvim načinom za sve ono što (ni)ste učinili, a zbog čega nam grad svakim danom sve više propada!



Tekst i foto: ORaH – Gradska organizacija Osijek/Mladen Čabarkapa, Predsjednik Gradske organizacije

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: