Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HDZ: Miroslav Tuđman nositelj liste HDZ-a za Hrvatski sabor IV. izborne jedinice

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 66069
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.08.2016. 15:06 
Naslov:  HDZ: Miroslav Tuđman nositelj liste HDZ-a za Hrvatski sabor IV. izborne jedinice
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iščekivanje i nagađanja tko će biti nositelj liste Hrvatske demokratske zajednice u IV. izbornoj jedinici prekinuta su u četvrtak navečer nakon završenih sastanaka središnjih stranačkih tijela na kojima je odlučeno da će to biti Miroslav Tuđman.

Drugi na listi je Ivan Anušić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije, a treći Tomislav Tolušić, trenutno tehnički ministar regionalnog razvoja i europskih fondova.

„Izbor Miroslava Tuđmana za prvo mjesto na listi za nas predstavlja veliku čast i priznanje. Isto kao što je 1989. godine osječki HDZ bio žarište i temelj za osnivanje stranke, danas stojimo uz Miroslava Tuđmana, sina prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, koji je svoju karijeru izgradio na znanju, informacijama i analizama. Ravnomjerni gospodarski razvoj Hrvatske pitanje je nacionalne sigurnosti i mora biti glavni državni prioritet, a Miroslav Tuđman posjeduje znanje, iskustvo i kompetencije potrebne za kvalitetno i održivo, sustavno rješavanje životnih problema građana kako u našoj županiji, tako i u cijeloj Hrvatskoj“, rekao je Ivan Anušić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije.



Tekst i foto: Kristina Babić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: