Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dobrovoljni davatelji krvi od jučer imaju besplatno parkiranje u krugu bolnice

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.07.2016. 13:09 
Naslov:  Dobrovoljni davatelji krvi od jučer imaju besplatno parkiranje u krugu bolnice
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Davanje krvi humana je i nesebična gesta koja, pokazalo se to više puta, spašava ljudske živote, a Osijek je poznat kao grad s dugom i raširenom tradicijom davanja krvi.

Međutim, prije nekoliko dana proširila se vijest kako davatelji krvi kada dolaze dati krv osobnim automobilom moraju platiti parkiranje jer je cijeli prostor oko bolnice u zoni naplate, a obzirom da vađenje krvi traje, to je dodatni trošak za davatelje.

Tim tragom kontaktirali smo dr. Vlatka Kopića, v.d. zamjenika ravnatelja KBC-a Osijek, koji je priopćio dobru vijest za sve davatelje krvi: od jučer više ne moraju plaćati parkiranje u krugu bolnice!

Prema riječima dr. Kopića, svaki davatelj će na bolničkoj porti reći da ide dati krv te će mu biti dopušteno ući automobilom unutar bolnice. Svoje će vozilo parkirati na prakiralištu kod zgrade Medicinskog fakulteta te će otići do Zavoda za transfuzijsku medicinu gdje će dati krv. Nakon što to učine, od profesorice Samardžija ili nekog drugog djelatnika Zavoda zatražit će potvrdu o tome da su dali krv te će tu istu potvrdu dati dežurnom na porti prilikom izlaska.

A kada je riječ o još jednom gorućem problemu s parkiranjem, onome djelatnika KBC-a, dr. Kopić je za sutra u podne najavio potpisivanje ugovora s Lukom Tranzit o korištenju parkirališta luke za djelatnike KBC-a. Djelatnicima će biti na raspolaganju tri lokaliteta unutar luke, a cijena parkiranja će biti oko 120 kuna mjesečno. Novac će se zaposlenicima skidati s plaće, a plaćanje će se vršiti karticama koje će zaposlenici dobiti.



Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: