Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Galerija Waldinger: Waldingerionice - Izložba radova [srpanj, 2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.07.2016. 11:14 
Naslov:  Galerija Waldinger: Waldingerionice - Izložba radova [srpanj, 2016.]
31.07.2016. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradske galerije Osijek nastavljaju s programom Waldingerionice, koji vas kroz zabavne likovne radionice, pričaonice i igraonice, namijenjene svima koji imate od 6 do 12 godina, uče o umjetnosti, izložbama, likovnim tehnikama i zanimljivostima o našem gradu. U nedjelju, 31. srpnja 2016., se pripremaju za veliku izložbu na kojoj će izložiti sve radove nastale 9., 10. 30. i 31. srpnja te vas pozivaju da im se pridružite na veeelikom otvorenju 31. srpnja 2016. od 12 sati!

Sudjelovanje u programu (radionicama) je besplatno, a sav materijal za dječje kreacije osiguravaju Gradske galerije Osijek.

Do sada su se bavili osječkim spomenicima i legendama; sjećanjima i snovima. Crtali su, slikali, izrađivali društvene igre, zmajeve, hvatače snova i jastučnice „za laku noć“.

U trećoj Waldingerionici, fokusirati će se na naš grad – Osijek, ali ovoga puta to neće biti Osijek iz prošlosti niti sadašnjosti nego onaj kojega će sami izmaštati!

A kako?

Pomoći će tehnika kolaža, na što ih je inspirirala trenutno postavljena izložba Antuna Motike u galeriji Waldinger – „Fotokolaži“.

Za vrijeme Osječkog ljeta kulture 2016. započeli su izradu velikog kolaža izmaštane osječke ulica, a ovoga vikenda upotpuniti ćemo je raznim papirnatim „prometalima“, prometnim znakovima, semaforima, drvećem i, naravno, ljudima.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: