Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Koncert Olivera&Gibonnia u Osijeku [2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.07.2016. 19:34 
Naslov:  Koncert Olivera&Gibonnia u Osijeku [2016.]
05.11.2016. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[08.08.2015.] [FOTO] Oliver i Gibonni održali četverosatni spektakl u Gradskom vrtu
[2.11.2016.] Rasprodane su tribine za koncert Olivera i Gibonnija koji će se u subotu, 5. studenog 2016. održati u osječkoj dvorani Gradski vrt. U prodaji još uvijek ima ulaznica za stajanje u parteru.

Nakon nezaboravnog nastupa u tjednima unaprijed rasprodanoj pulskoj Areni te nedavnog koncerta preplavljenog emocijama na domaćem terenu u prepunoj Spaladium Areni, Oliver i Gibonni nastavljaju koncertnu promociju "Familije". Ovu subotu, 29. listopada, nastupit će u Areni Varaždin, a tjedan kasnije - 5. studenog oduševit će osječku publiku u dvorani Gradski vrt.

Gibonni je ovih dana predstavio i novi singl i videospot "Udica". Riječ je o četvrtom singlu s aktualnog albuma "Familija" Olivera i Gibonnija, koji je u svega dva mjeseca ostvario dijamantnu nakladu, a singlovi "Onako, od oka", "Sreća" i "Gdje to piše" već mjesecima ne silaze s vrhova hrvatskih i regionalnih top lista.

ULAZNICE: Ulaznice za ove koncertne spektakle u prodaji su online putem eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.




[27.07.2016.] Nakon rasprodane tribine i fan pita preostalo je još vrlo malo ulaznica za koncert Olivera i Gibonnija u pulskom Amfiteatru 27. kolovoza. Nakon prekrasne pulske Arene, gdje su posljednji put zajedno održali koncert 2007., dvojica prijatelja pjevat će tamo odakle je cijela glazbena priča i krenula - u Splitu, u Spaladium Areni 7. listopada. "Familija" potom 29. listopada stiže u Arenu Varaždin, a 5. studenog 2016. bit će gosti osječke dvorane Gradski vrt. Oliver i Gibonni za splitsku, varaždinsku i osječku publiku pripremaju pravi vatromet emocija, uz pjesme s novog albuma "Familija" i niz drugih pjesama uz koje su odrastale brojne generacije.

Ulaznice za ove koncertne spektakle u prodaji će biti online putem eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima od četvrtka, 28. srpnja u 12:00.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: