Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Info-centar za mlade Osijek: Uvodna radionica robotike za djecu i mlade

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.07.2016. 14:32 
Naslov:  Info-centar za mlade Osijek: Uvodna radionica robotike za djecu i mlade
27.07.2016. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) provodi projekt: Croatian Makers u pokretu. U Osijeku će se radionica održati u suradnji s Info-centrom za mlade Osijek, 27. srpnja 2016., u 11 sati, u prostoru Info-centra za mlade Osijek, Ribarska 1 (pored slastičarnice Petar Pan).

Planirano trajanje radionice je otprilike 2 sata.

Ideja projekta je organiziranje uvodnih radionica robotike za djecu i mlade iz lokalnih sredina. Uz osigurane ´STEM automobile´, po uzoru na ´bibliobuseve´, dolaze na određeno mjesto i nose sa sobom sve potrebne materijale i opremu za radionice (edukacijske robote mBot).

Prvenstveno ciljaju na kontinentalnu Hrvatsku, na djecu i mlade koji provode ljetne praznike u svom mjestu stanovanja (nisu otišli na ljetovanje na more).

Službeno planirano trajanje projekta je u razdoblju od 15.7. do 15.8. Ukoliko bude postojao interes, produžit će se i na kraj kolovoza i rujan.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: