Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



In Da Beach bar: sunDJset #2 - DJ Umbo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.07.2016. 17:39 
Naslov:  In Da Beach bar: sunDJset #2 - DJ Umbo
21.07.2016. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ovo post-blagdansko vrijeme, kad ste se prekriveni dekicama trudili uhvatiti Djeda Mraza dok se spušta niz dimnjak... Pardon, nije bilo tako. Nakon što je kiša šamarala nekoliko dana i stvorila atmosferu kao da se bliži to vrijeme kada gledaju u dimnjak, uspjeli su dogovoriti instalaciju sunca i potjerali živu na termometru da se ponaša u skladu s datumom.

U četvrtak, 21. srpnja 2016. od 19 sati mr. Umbo je odlučio napraviti jedan nježno zabavni sunDJset i zajedno s vama u ritmu dravskih valova ispratiti sunce na počinak. Dođite i pomozite čovjeku u tom naumu, a oni će pomoći tako što će instalirati "tuš dobre volje i pozitive" kojim ćete se moći pošpricati svaki puta kada se ne osjećate dobro. Kupajte se i sunčajte uz moćnu Dravu, ostanite poslije kupanja i plešite po vrelom pijesku dajući ritam zemlji i tako joj dajući do znanja da ste super. Popijte pivo, zažmirite i pravite se na moru, a kad otvorite oči shvatit ćete da ste na još boljem mjestu.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: