Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dubioza bar: Večer stand-up komedije - Pedja Bajović "Muškarac" [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.07.2016. 17:31 
Naslov:  Dubioza bar: Večer stand-up komedije - Pedja Bajović "Muškarac" [nagradna igra je završena
30.07.2016. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki kolektiv komičara STAND Lega UP poziva vas na nastup gostujućeg komičara Pedje Bajovića, koji će se održati u subotu, 30. srpnja 2016., na terasi Dubioza bar-a (nekadašnja pizzeria Oliva u Tvrđi), sa početkom u 20:00. Cijena ulaznica za ovaj događaj iznosi 30 kn u pretprodaji i 40 kn na sam dan predstave. Ulaznice su dostupne u Dubioza bar-u.

STAND Lega UP kolektiv svoje djelovanje temelji na popularizaciji i razvoju scene stand-up komedije u Osijeku i okolici, te je kroz nešto više od godinu dana postojanja s velikim uspjehom organizirao niz večeri otvorenog mikrofona, kao i gostovanja komičara iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Nizozemske. Također, kolektiv je tijekom svoga postojanja uspješno gostovao u Zagrebu, Đakovu, Vinkovcima, Novom Sadu i drugim mjestima.

O stand-up komičaru:

Pedja Bajović je jedan od pokretača regionalne scene stand-up komedije i u svojoj desetogodišnjoj karijeri je obišao više od dvadeset zemalja svijeta te nekoliko stotina gradova. Nastupao je i na međunarodnom takmičenju stand-up komičara u američkom Seattleu te se predstavio na najpoznatijem svjetskom televizijskom kanalu za komediju - Comedy Central. Prošle godine je na dobio priznanje za najboljeg veterana stand-up komedije na manifestaciji Adria Comedy Awards u Skoplju.



Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja [b2x1 ulaznicu za Večer stand-up komedije - Pedja Bajović "Muškarac"[/b] vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "S Osijek031.com idem na večer stand-up komedije - Pedja Bajović "Muškarac"!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Magdalena Galinec
Marija Stazić


Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: