Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Općina Antunovac nagradila izvrsne osmašice!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65769
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.06.2016. 9:27 
Naslov:  Općina Antunovac nagradila izvrsne osmašice!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dvanaestu godinu za redom Općina Antunovac nagrađuje osmaše OŠ Antunovac koji su sve razrede završili odličnim uspjehom. Ove godine novčanu nagradu u iznosu 1000 kuna primilo je pet djevojčica Marina Šeper, Korina Bogdanović, Ivana Brlić, Ivona Vuković i Martina Zbiljski.

"Općina Antunovac tradicionalno nagrađuje izvrsnost i zalaganje mladih ljudi. Ovo je simbolična podrška svima koji školu shvaćaju ozbiljno, jer tko je ozbiljan kao osnovnoškolac takav će biti i u nastavku školovanja, te u obitelji i na budućem radnom mjestu. Smatram iznimno važnim poticati znanje i izvrsnost, i zato kao Općina naše mlade pomažemo i u nastavku školovanja dodjelom srednjoškolskih i studentskih stipendija, a Općina Antunovac srednjoškolcima u cijelosti pokriva i troškove autobusne karte do Osijeka. Na taj način želimo olakšati roditeljima školovanje djece, a naše mlade ohrabriti i motivirati na rad i usavršavanje", rekao je Ivan Anušić, načelnik Općine Antunovac.











Tekst i foto: Kristina Babić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: