Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Hrvatska volontira 2016.: "Radujemo se što imamo priliku zajednički graditi zajednicu koja može i želi više"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.06.2016. 14:10 
Naslov:  [VIDEO] Hrvatska volontira 2016.: "Radujemo se što imamo priliku zajednički graditi zajednicu k
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska mreža volonterskih centara (HMVC) objavila je detaljan izvještaj o provedenoj manifestaciji "Hrvatska volontira 2016.", te dokumentarni film o ovogodišnjem izdanju manifestacije.

U razdoblju od 16. do 21. svibnja 2016. godine održana je manifestacija "Hrvatska volontira" u kojoj od 2011. godine okupljamo građane i organizacije kako bi promovirali i razvijali volonterstvo u Hrvatskoj.

Hrvatska volontira 2016. okupila je 171 organizatora volontiranja, koji su u 60 gradova proveli 275 volonterskih aktivnosti kako bi svojim doprinosom potakli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Ukupno 3.699 volontera uložilo je 18.250 volonterskih sati za izgradnju zajednice koja može i želi više.

Cilj ovogodišnje manifestacije bio je promovirati vrijednosti volontiranja, ali i povezati djelatnike poslovnog sektora s neprofitnim organizacijama iz civilnog i javnog sektora te podsjetiti koliko je važno da se u izgradnju povezane i humane zajednice uključe svi pripadnici društva.

Veliko hvala svima koji su podržali provedbu kampanje i manifestacije "Hrvatska volontira 2016.", a posebno hvala svim volonterkama i volonterima koji su odvojili svoje vrijeme i pokazali veličinu i vrijednost volontiranja za naše bolje sutra.








Tekst i foto: Vcos.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: