Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uhićen Osječanin osumnjičen za izazivanje nereda na utakmici Hrvatska-Češka u Saint Etiennu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.06.2016. 12:16 
Naslov:  Uhićen Osječanin osumnjičen za izazivanje nereda na utakmici Hrvatska-Češka u Saint Etiennu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Policijska uprava osječko-baranjska podnijela je Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku kaznenu prijavu protiv hrvatskog državljanina (1989.) iz Osijeka zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanja nereda iz članka 324. stavak 1. i 2. KZ/11. (27. 6. 2016.)

Postoji osnovana sumnja da se 27-godišnjak 17. lipnja 2016. na nogometnom stadionu Geoffroy Guichard u francuskom gradu Saint-Etienneu; tijekom nogometne utakmice između reprezentacija Republike Hrvatske i Republike Češke; pridružio većem broju osoba koje su na nogometni teren ubacile više pirotehničkih sredstava tzv. bengalki i jedan tzv. topovski udar koji je eksplodirao na nogometnom terenu i odbacio vatrogasca-zaštitara, te potom fizički nasrnule na druge navijače ugrozivši tako javni red i potičući time mnoštvo na nerede i nasilje.

Osumnjičenik je uhićen i ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, a sucu istrage Županijskog suda u Osijeku predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela i ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke.



Tekst: Dorh.hr
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: