Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Info-centar za mlade Osijek: Razmjena i kupoprodaja školskih udžbenika i očuvanog školskog pribora [2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65789
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.06.2016. 16:57 
Naslov:  Info-centar za mlade Osijek: Razmjena i kupoprodaja školskih udžbenika i očuvanog školskog pribora
04.07.2016. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Info-centar za mlade Osijek u suradnji sa Savjetom mladih Grada Osijeka i Savjetom mladih Osječko-baranjske županije, i ove godine organizira Razmjenu i kupoprodaju rabljenih udžbenika i očuvanog školskog pribora za sve učenike i roditelje učenika srednjih škola Osijeka i okolice.

Razmjena će se održati 4. srpnja 2015. (ponedjeljak) u prostoru Info-centra za mlade, Ribarska 1 (ulaz u kopiraonicu pored slastičarnice Petar Pan) od 10 do 14 sati.

Kako bi olakšali i pojednostavili pripremu popisa udžbenika koji se žele razmijeniti, pokloniti ili prodati, ali i onih koji nekomu nedostaju i koje traže, u privitku se nalazi obrazac koji se ispunjen može donijeti na dan razmjene.

Također, ostavili su mogućnost da cijeli sljedeći tjedan u Info-centru za mlade (4. – 8. srpnja), zainteresirani ostave svoj obrazac s popisom, pregleda druge popise, te se na taj način spoje s osobama koje traže, odnosno imaju udžbenike koji im trebaju.

Organizacijom razmjene i kupoprodaje udžbenika i očuvanog školskog pribora u prostoru Info-centra, želimo omogućiti, ali i poticati međusobnu podršku svih učenika i roditelja, da solidarnom razmjenom, udžbenike usmjeravaju jedni drugima, jer vjerujemo da ovakav pristup sve građane povezuje u nastojanju da jednostavnije i racionalnije opreme učenike za sljedeću školsku godinu.

Napominju kako učenici/roditelji samostalno međusobno razmjenjuju, odnosno kupuju i prodaju knjige, bez posredovanja Info-centra.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: