Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga Pozitivni i sretni Čepin: Darkfield analiza kapi krvi i test intolerancije na hranu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.06.2016. 10:06 
Naslov:  Udruga Pozitivni i sretni Čepin: Darkfield analiza kapi krvi i test intolerancije na hranu
27.06.2016. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Pozitivni i sretni Čepin u suradnji sa klubom zdravlja “Califit” iz Varaždina u prostoru Kralja Zvonimira 89a u Čepinu organizira Darkfield analizu kapi krvi i test intolerancije na hranu.

Darkfield analizom kapi krvi koja kompletno traje 30-45 minuta, liječnik vam daje uvid u stanje Vašeg organizma kompletno te Vas savjetuje o određenim promjenama u prehrani i načinu života kao preventiva bolestima i tegobama.

Test intolerancije na hranu na jednostavan način daje na uvid koja hrana, a za koju mislite da vam odgovara, možda u principu stvara tegobe te ćete kroz sam test dobiti savjet kako poboljšati opće stanje organizma izbjegavanjem određenih namirnica.

Savjetovanje i sami testovi su od strane liječnika specijaliziranog za takve postupke, a cijene pregleda i savjetovanja su iznimno povoljne. Prijave i informacije na zdravaobitelj.com/test-intolerancije-na-hranu-darkfield-analiza-kapi-krvi/, na broj 098/175-34-10 ili na mail info[at]zdravaobitelj[dot]com


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: