Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Outside: Doček na pola Nove Godine na otvorenom / Stand Up Comedy Osijek "Smrt joj Stvarno dobro pristaje" / Bassinga! Rooftop Sessions FJ x GNG warmup

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.06.2016. 18:12 
Naslov:  Outside: Doček na pola Nove Godine na otvorenom / Stand Up Comedy Osijek "Smrt joj Stvarno dobr
Od 30.06.2016. 21:00 do 01.07.2016. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Outside-u:

Četvrtak, 30. lipnja 2016.
Doček na pola Nove Godine na otvorenom, 6.mjesec, ljetni DRESS CODE, pogled na Dravu, Dj, puštanje lampiona u zrak, prskalice, pjenušac, Osijek, Free ulaz! ..Treba li više od toga?

Svi gosti koji nisu spakirali svoje kofere za sezonu i ljetovanje pozvani su doći na jedan od naših Open air party -a. A svi znamo kako je party - ati na #OutsideTerrace i dočekati izlazak sunca !



Petak, 1. srpnja 2016.
Osječki kolektiv komičara STAND Lega UP poziva vas na nastup gostujućeg komičara Tomislava Kozačinskog Koze, koji će se održati u PETAK, 1.7. u Klubu Outside, sa početkom u 21:00. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji u klubu Outside i Matrix clubu po cijeni od 30kn te na sam dan predstave na ulazu za 40kn.

STAND Lega UP kolektiv svoje djelovanje temelji na popularizaciji i razvoju scene stand-up komedije u Osijeku i okolici, te je kroz nešto više od godinu dana postojanja s velikim uspjehom organizirao niz večeri otvorenog mikrofona, kao i gostovanja komičara iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Nizozemske. Također, kolektiv je tijekom svoga postojanja uspješno gostovao u Zagrebu, Đakovu, Vinkovcima, Novom Sadu i drugim mjestima.

O eventu:
Osam godina nakon svog prvog nastupa, svojom lepezom od 69 nijansi crne svoj One man Show pod ovim nazivom Koza premijerno je izveo u Studiju Smijeha pred publikom za koju se višestruko uvjerio da je crni humor nešto što svi vole.
Dvije godine kasnije, reizdanje predstave s novim materijalom i mnogim drugim čudesima Koza premijerno izvodi pred Osiječkom publikom, koja je odlično prihvatila stand up komediju i razvija svoju stand up kulturu.

O komičaru:
Po danu dizajner, po noći filozof / komičar / seronja – karijeru stand up komičara započeo je u jesen 2006. godine na maloj pozornici kluba Purgeraj, nakon čega na poziv komičara iz tadašnje skupine Sve5 nastupa kao njihov gost u redovnim večerima po klubovima u Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske.

Od tada je nastupao po gotovo svim državama regije, vidio back stageove mnogih klubova i kazališta, sudjelovao na više regionalnih festivala i nikad nije jebao na temelju svog nastupa i tvrdi da stand up groupie-ji ne postoje!

Koza, kako ga zovu prijatelji, je do danas razvio svoj stand up nastup u stil koji će mnogi nerijetko nazvati “šok” humorom, dok će on reći da “samo govori istinu” i ono što svi već odavno znaju. On smatra da humor ne smije imati granice – ako povučemo granicu na jednoj temi, ubrzo ćemo ih povlačiti posvuda.





Bassinga! ponosno predstavlja svoj prvi izlazak pod vedri nebeski svod! Povod za prvi izlet na terasu Outsidea je zajednički warmup naših dugogodišnjih partnera u glazbenim zločinima, ljetne festivale Ferragosto Jam i Graffiti Na Gradele. Dočeci jutra na obali uz dobar soundtrack najdraži su nam dio festivalske priče, te je odluka pala da se ovim zagrijavanjem barem na jedan dan prisjetimo i pripremimo na taj osjećaj.

Osvajanje kule bastionske vokalnim akrobacijama predvodit će naturalizirani sin balkanskog hip hopa Tone Tuoro, resident MC jedne od najposjećenijih domaćih klubskih večeri Chew the Fat! Croatia. U nekoliko navrata svoj rad već je predstavio panonskoj publici, svaki put sa sve više pljeska, zvižduka odobravanja i grudnjaka iz publike.

Mixmajstor Milentije, polovica notornog vokalno-matričnog sastava Krankšvester reprizirat će izvedbu s prošlog Bassinga! izdanja, s još debljim trakama i masnijim i lirički besmislenijim trap uspješnicama i fleksericama.

Ekipu s one strane pulta zatvaraju vlasnici brenda Bassinga!, bogati vlastelini od plemenite loze kontrolera i playera Oliver i Kula aka Kulić (sa svojim novim FB profilom), spremaju se da po vama pobacaju svoje sonično bogatsvo i da vas obasipaju bassevima iz skrivenih zlatnih foldera. A Vjeko je napravio plakat pa ovaj put ne mora puštat.

A kako vaše bogatsvo ne bi ostalo samo na onom što ćete ćuti, počuti i doživjeti, tu su i promotivni poklon paketi. Jednom tjedno Random.org odabrat će najnesretnije koji će zbog toga biti prisiljeni doći na party kako bi izbjegli prijezir šire javnosti i naravno preuzeli svoje novoosvojene poklone iz Ferragosto Jam i Graffiti Na Gradele tabora.

Bassinga! LineUp:
- Tone Tuoro [Chew the Fat! Croatia] Zg
- Mixmajstor Milentije [Krankšvester (Sett & 3ki Stil)] Os
- Kula [VuBass, Bassinga!] Vu
- Oliver [Bassinga!, Krankšvester (Sett & 3ki Stil)] Os


Upad: 20 kn
Radno vrijeme kluba: 20:00h - 05:00h


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: