Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HSP AS Podružnice Čepin: Razmatraju se i sve opcije izlaska na predstojeće lokalne izbore

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66171
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.06.2016. 16:26 
Naslov:  HSP AS Podružnice Čepin: Razmatraju se i sve opcije izlaska na predstojeće lokalne izbore
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je popis odobrenih zahtjeva za financiranje projekata namijenjenih poticanju razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda za 2016. godinu. Izvršni odbor Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević općine Čepin izražava zadovoljstvo što se među odobrenim projektima Ministarstva graditeljstva našlo i 150.000 kuna namijenjenih izgradnji parkova oko osnovnih škola. Smatramo to i našim skromnim rezultatom kroz činjenicu da smo na sastanku HSP AS općine Čepin sa pomoćnikom ministra graditeljstva i prostornog uređenja RH i predsjednikom Županijskog vijeća HSP AS Osječko-baranjske županije Zdravkom Vukićem tražili da se za našu općinu dodijele sredstva za projekte koji su prijavljeni.
Izvršni odbor HSP AS općine Čepin razmatra i sve opcije izlaska na predstojeće lokalne izbore, a s obzirom na veliku brojnost članstva u općini, Podružnica Čepin spremna je na sve opcije izlaska na izbore pošto smatramo da se naša općina može i mora bolje razvijati.



Tekst i foto: Predsjednik Podružnice HSP AS općine Čepin, Zoran Majdandžić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: