Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS: HNS Retfala na otvorenoj tribini odgovarao na pitanja stanara

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66069
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.06.2016. 10:52 
Naslov:  HNS: HNS Retfala na otvorenoj tribini odgovarao na pitanja stanara
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

HNS-ov ogranak Retfala jučer je održao otvorenu tribinu za predstavnike stanara Vijenca Petrove Gore i Vijenca Dinare, na kojoj su građani dobili odgovore na brojna pitanja koja ih muče, od komunalne problematike, uređenja naselja, problema stanovanja do legalizacije objekata.
U ugodnom razgovoru predstavnici stanara postavljali su pitanja i iznosili problematiku HNS-ovom dogradonačelniku Osijeka Vladimiru Hamu, pročelniku Draženu Slunjskom, direktoru HEP ODS Danijelu Iliću, predstavniku Zavoda za stanovanje Davoru Mrčeli, gradskoj vijećnici Renati Žuži i vijećniku gradske četvrti Maksimu Markoviću.

„Mikrolokacije su ono što čini jedan grad. Mi smo se danas ovdje okupili kako bismo zajednički pokušali riješiti stvari koje vas žuljaju. Pratim kvalitetan rad svojih kolega iz ogranka Retfala i mišljenja sam kako je ova tribina odlična prilika za komunikaciju“, poručio je osječki dogradonačelnik i predsjednik podružnice HNS-a Osijek Vladimir Ham.

„Ovo je prva otvorena tribina u nizu i izuzetno smo zadovoljni razgovorom s predstavnicima stanara koji su se odazvali pozivu. Važno je saslušati građane i pokušati riješiti njihove probleme na nivou gradske četvrti. Mi u HNS-u kontinuirano surađujemo s našim susjedima iz gradske četvrti. Tako smo i danas sebi odredili nekoliko inicijativa koje ćemo u skoro vrijeme realizirati“, rekao je Dražen Slunjski, predsjednik ogranka HNS Retfala.

Otvorena tribina nastavak je već započetih i prepoznatih akcija HNS-a na Vijencu Petrove Gore, nakon što je upravo na HNS-ovu inicijativu osvijetljeno dječje igralište, očišćen divlji deponij i uređene su okućnice.



Tekst i foto: URED HNS OBŽ Željka Kolarić glasnogovornica

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: