Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GO BUZ Osijek: Izborna skupština

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66171
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.06.2016. 9:29 
Naslov:  GO BUZ Osijek: Izborna skupština
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dana 10.06.2016. održana je Izborna skupština Gradske organizacije Blok umirovljenici zajedno Osijek. Izbornoj skupštini kao gost, nazočio je glavni tajnik BUZ-a Dražen Štiglić koji se prigodnim riječima obratio skupu.

Predsjednik radnog Predsjedništva, Valentino Fabing, pozdravio je sve nazočne, te je nakon intoniranja Hrvatske himne i održane minute šutnje za sve poginule branitelje iz Domovinskog rata, sve žrtve pale za samostalnost Hrvatske države i preminule članove BUZ-a otvorio Izbornu skupštinu.

Skupština je održana u svečarskome i demokratskom ozračju u ispunjenoj dvorani GČ Retfala. Izraženo je mišljenje da GO BUZ Osijek radi dobro, da nema potrebe raditi veće promjene unutar Predsjedništva i da rezultati sa lokalnih izbora za Gradske četvrti i Mjesne odbore iz 2014. nisu plod slučajnosti. Tada su Temeljni ogranci izašli samostalno sa svojim listama i u prosjeku dobili 4% glasova biračkoga tijela grada Osijeka. U međuvremenu su osnovani novi ogranci, Gradska organizacija neprekidno provodi razne humanitarne aktivnosti usmjerene prema sugrađanima, a i BUZ je postao parlamentarna stranka što je podstrek za daljnji rad.

Za predsjednika GO BUZ Osijek izabran je: Valentino Fabing
Za potpredsjednike su izabrani : Jelka Jalšovec, Vladimir Flačer i Zdenko Lukić
Za tajnika ponovno je izabran: Krunoslav Drlje

Nadzorni odbor je također ostao nepromijenjen te ga čine: Olivija Drlje, Željko Bačmaga i Andrija Dvorski.

Nakon radnog dijela Skupštine održano je zajedničko druženje članova Predsjedništva, delegata i gostiju uz prigodni domjenak i tamburaše.









Tekst i foto: Valentino Fabing

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: