Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Velik broj Osječana i njihovih ljubimaca proslavili "Povratak otpisanih" na lijevoj obali Drave

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.05.2016. 9:32 
Naslov:  Velik broj Osječana i njihovih ljubimaca proslavili "Povratak otpisanih" na lijevoj obali
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer je na lijevoj obali Drave, u amfitetaru i pripadajućoj zelenoj vegetaciji, održan treći po redu Povratak otpisanih, veliki piknik i druženje pasa i njihovih vlasnika u organizaciji Udruge Pobjede.

Cilj ovogodišnjeg Povratka otpisanih bila je promocija i popularizacija udomljavanja, njegove važnosti kao i odgovornog skrbništva i prevencije napuštanja životinja. Velik broj Osječana odazvao se pozivu te su „okupirali“ prostor uz amfiteatar uživajući sa svojim ljubimcima uz sunce, vegetarijansku klopu i dobru mjuzu DJ-a Big Boi Borisa.



Program je započeo u prijepodnevnim satima veganskim doručkom i bogatom tombolom s velikim brojem unikatnih i rijetkih proizvoda brojnih sponzora. Točno u podne dodijeljene su nagrade za najpriče u dvije kategorije, „Black is back“ i „Nisam crn al kad zamračim“. Nagrade je dodijelio zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham u ime pokrovitelja cijelog programa, Grada Osijeka. Ham je, obraćajući se prisutnima, rekao kako je ovo prekrasan dan za Povratak otpisanih te kako će Grad nastaviti podupirati ovaj i slične projekte.



Potom je uslijedilo iznenađenje za sve posjetitlje: nastup plesne skupine Midal i volontera iz Udruge Pobjede koji su zajedno uvježbali i izveli plesnu točku uz prikladni veliki hit iz 90-ih, „Who Let the Dogs out“.



U sklopu programa organizirana je i velika aukcija uživo, a sve donacije prikupljene od aukcije, tombole ili dobrovoljnih priloga išle su za pse o kojima Udruga Pobjede skrbi u Skloništu za napuštene životinje u Nemetinu, kojih ima više od 200 i svi čekaju kada će pronaći svog udomitelja.



Nije izostao ni ručak u vegetarijanskom stilu, naravno, pet kotlića leće s vege kobasicom, a potom su volonterke i volonteri iznijeli i vege kolače na stol, a sve to uz glazbenu pratnju vokalnog sastava Akvarel.



Oni kojima to sve nije bilo dovoljno mogli su u poslijepodnevnim satima odmjeriti snage uključivši u „narodne“ igre poput bacanja kamena s ramena, povlačenja konopca, utrke na tri noge i karike na marike.



Treći Povratak otpisanih velikim brojem posjetitelja i raznovrsnim i zabavnim programom bio je vrlo uspješan: organizatori injihovi gosti poslali su zajedno poruku o važnosti udomljavanja napuštenih životinja, a ujedno su omogućili lijepo i ugodno druženje u prekrasnom ambijentu preko Drave.









Tekst i foto: Osijek031.com

Najava: Amfiteatar: Povratak otpisanih vol. 3 [2016.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
bob11
Offline
Avatar

Ukupno postova: 346
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 30.05.2016. 12:09 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

E hebiga da je bilo nešt i za nas mesojede, naletio bih....
al ovak mal mi je to previše samo njihova furka....

_________________
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: