Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Lingine generacije 2001., 2003. i 2007. iz Apatina s medaljama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.05.2016. 12:02 
Naslov:  Lingine generacije 2001., 2003. i 2007. iz Apatina s medaljama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na najmasovnijem apatinskom Streetvolleyball turniru do sada, na kojem je sudjelovalo preko 200 ekipa iz Srbije i Hrvatske, dana 28. svibnja 2016. Ok „Linga“ je osvojila 3 pehara i to: u kategoriji godišta2001. zlatnu medalju i nagradu za najbolju igračicu turnira Miki Grbavici; u kategoriji godišta2003. zlatnu medalju i nagradu za najbolju igračicu turnira Karli Miloloži te u kategoriji 2007. godišta broncu i nagradu za najboljeg smečera turnira Ani Pilicar.

Trenerica Mihaela Grbavica je tom prigodom kratko izjavila:
Zahvalni smo na odličnoj suradnji sa OK Apatin, jer u ovom proljetno/ljetnom periodu, kroz turnire ovakovog tipa, naše odbojkašice igrački stasaju i šire svoje obzore. Jako lijepo i bogato je iskustvo doći na ovako veliki turnir, jer na ovakav način smo i prošlog ljeta pripremali igračice svih uzrasta za nadolazeću sezonu, što se pokazalo izuzetno korisnim ( vrijeme bez školskih obveza iskoristiti za daljnji rast i razvoj igračica). Igra se protiv potpuno nepoznatih ekipa, jako dobrih ekipa, zna se da Vojvodina, a i ostatak Srbije obiluje jako dobrim, kvalitetnim klubovima i igračicama i jako je korisno surađivati na ovaj način. Iz priloženog je očito da se podjednaka pažnja pridaje svim generacijama u klubu, te da Ok Linga itekako ima budućnost.



Ove smo godine došli kući sa više medalja nego prošle, vidi se da su djevojke kroz proteklu sezonu stasale psihiči i fizički, te ćemo dati sve od sebe da u svim generacijama koje treniramo napredak bude očit. Najbitnije od svega je sudjelovanje, izgradnja timskog duha, nova prijateljstva i nova iskustva koja djeca stječu ovakovim putovanjima. Zadovoljni smo sa nastupom svih naših igračica, svih 11 ekipa sa kojima smo došli, a sigurni smo da su i one došle kući sretne i zadovoljne pokazanim vještinama i doživljenim iskustvima. Čestitamo svim ekipama sudionicima turnira na sudjelovanju i pokazanoj igri. Još je puno turnira ovoga ljeta pred nama, kao i redoviti treninzi na vanjskim i unutarnjim terenima, te i ovim putem pozivamo nove polaznike i zainteresirane da nam se jave.





Tekst i foto: L.B.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: