Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Osijeku održan međunarodni turnir "Pannonia Open" [2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.05.2016. 8:59 
Naslov:  U Osijeku održan međunarodni turnir "Pannonia Open" [2016.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Organizacijom međunarodnog turnira pod nazivom Pannonia Open, a povodom obilježavanja 25 godišnjice kluba Badmintonski klub Osijek zaključio je natjecateljsku sezonu. Natjecanje je održano u dvorani Zrinjevac, a okupilo je dvadesetak natjecatelja iz nekoliko hrvatskih i slovenskih klubova.

U muškoj konkurenciji svoj niz osvojenih turnira nastavio je Goran Hummel koji je u finalnom susretu u neizvjesnoj završnici rezultatom 2-1 svladao Gala Pavlihu (Ljubljana). Broncu je osvojio Dario Karl (Flex, Zagreb) pobijedivši u dva gema osječkog veterana Borisa Winklera. Na B turniru dominirali su domaći igrači. U finalu je Filip Ban svladao Damira Horvata 2-0, a istim rezultatom u susretu za 3. mjesto Zlatko Veber je bio bolji od Slatinjana Luke Čubelića.

Ženski turnir pripao je Maji Žubrinić (Flex) nakon pobjede 2-0 nad Jasenkom Augustinović. Treća je bila osječka juniorka Alma Đurček nakon pobjede 2-1 nad sestrom Valentinom.

U konkurenciji muških parova slavili su Ljubljančani Gal Pavliha i Tine Albreht pobjedom 2-0 nad kombinacijom Hummel/Ban. Do bronce je stigao Boris Winkler u paru s Lukom Stjeljom (Brežice) pobjedom nad parom Bart Bruno/Zlatko Veber. U igri ženskih parova Monika Kolak i Jasenka Augustinović iznenadile su pobjedom u finalu nad prvim nositeljicama Majom Žubrinić i Nušom Pavlovič (Flex/Brežice) u tri gema. Treće su Valentina Đurček i Tea Janjić nakon pobjede 2-0 protiv Ivane Mikinac i Helene Matković (Tigar, Zagreb).

Kod mješovitih parova slavio je par Pavliha/Žubrinić ispred para Stjelja/Pavlovič. Broncu je osvojio par Bart/Augustinović pobjedom nad kombinacijom Hummel/Kolak.

Iako su organizatori očekivali veći odaziv na turnir zadovoljni su uspješnom organizacijom, a većina sudionika najavila je svoj dolazak i dogodine.



Tekst i foto: Željko Snur

Najava: Zrinjevac: Pannonia open [2016.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: