Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hit predstava za djecu Maša i medvjed opet u Osijeku! [lipanj, 2016.] [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.05.2016. 12:48 
Naslov:  Hit predstava za djecu Maša i medvjed opet u Osijeku! [lipanj, 2016.] [nagradna igra je završena]
04.06.2016. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hit dječja predstava Maša i medvjed u izvedbi beogradskog Mašinog pozorišta stiže u Osijek! Ugostit će je Dječje kazalište Branka Mihaljevića u subotu, 4. lipnja u 11.00 sati, a ulaznice za ovaj interaktivni i edukativni kazališni komad, koji je osvojio srca Hrvatske, ali i cijele regije već se nalaze u prodaji u sustavu Eventima, odnosno na svim većim kioscima Tiska.

Svima poznato djelo Maša i medvjed interaktivna je predstava za djecu nastala prema istoimenom animiranom crtanom filmu koji se pak oslanja na rusku narodnu priču. Spomenuti je crtani film stekao ogromnu popularnost, a jedna epizoda, ona 17., jedan je od 20 videa koji su prikupili više od milijardu pogleda na YouTubeu. No, velike brojke rezervirane su i za predstava u izvedbi Mašinog pozorišta – ona je, naime, u regiji je odigrana više od 500 puta, u Hrvatskoj dosad 72 puta, a zbog velikog interesa su u svakom hrvatskom gradu u kojem je dosad gostovala odigrana i do šest puta (Šibenik 6 predstava, Osijek 5 predstava, Rijeka 3 predstave, Karlovac 2 predstave).

Predstava u trajanju od 45 minuta u potpunosti je prilagođena dječjem uzrastu, a bitno je naglasiti kako je glavni cilj postići interakciju glumaca s djecom te najmlađe na taj način educirati o važnosti ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije. Naime, upravo su prijateljske emocije okosnica predstave koja djecu uvodi u priču o prijateljstvu između nestašne malene djevojčice Maše i velikog smeđeg medvjeda. Maša je hiperaktivna djevojčica dobra srca koja se izgubila u šumi, a zatim je zalutala u medvjedovu kuću pa se on počeo brinuti o njoj. Zajedno doživljavaju brojne komične zgode, u koje Maša upadne zbog svoje razigranosti i znatiželje dok Medvjed voli mir, red i organiziranost, što je u suprotnosti s Mašinim karakterom. Sve to dovodi do napetosti i kaosa, no naravno, svaka situacija doživi sretan kraj, zahvaljujući Medinu zaštitničkom ponašanju prema Maši te njegovoj smirenosti i snalažljivosti. Uz Mašu i medvjeda, u predstavi se pojavljuje i čarobnjak Zloćko Boćko, koji je zaledio cijelu šumu pa će glavni dvojac tražiti pomoć djece iz publike kako bi ga pobijedili.
Zanimljiva i dinamična, posebna po tome što potiče na interakciju i uključivanje, predstava je djelo Saše Pantića, srpskog glumca, scenarista i redatelja koji je režirao je više od 15 dječjih predstava. Likove utjelovljuju akademski glumci Andrija Kovač, Jelena Krkić te Aleksandar Radović u alternaciji s redateljem predstave Pantićem, dok su kostimi i scenografija djelo Bojana Četkovića.

Ulaznice: eventim.hr

Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja 1x2 ulaznice za predstavu "Maša i medvjed" vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031.com mi poklanja ulaznice za predstavu "Maša i medvjed"!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je:
Helena Čičin

Dobitnica će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: